Zou je graag eens een verre reis met je kinderen willen maken? Zodat zij kennis kunnen maken met andere culturen, bijzondere activiteiten kunnen ondernemen en een heel andere manier van leven leren kennen? Onze lokale reisspecialisten hebben veel ervaring met het organiseren van bijzondere verre reizen met kinderen. Zij stellen graag een reis op maat voor je samen.

Verre reizen met kinderen in Europa

Ver weg, maar toch dichtbij
Te bereiken met de trein
Avontuurlijke en bijzondere activiteiten

Voor onvergetelijke en unieke ervaringen hoef je niet naar de andere kant van de wereld te vliegen en zelfs de doorgewinterde reiziger kan nog verrast worden door Europa. Het afwisselende landschap is ideaal als je met de kinderen actief wil zijn. Ontdek bijzondere kastelen in Roemenië, rust uit aan de prachtige standen van Albanië, of ga fietsen in het mooie Slovenië. Ook dichtbij huis kan je genieten als gezin van een prachtige rondreis.

Indonesië met kinderen - Borobudur
Anja reisde met haar gezin door Tanzania. Ze vertelt waarom ze Tanzania met kinderen een grote aanrader vindt. Lees hier meer.

Verre reizen met kinderen in Afrika

Safari's en op zoek naar The Big Five
Een reis door Afrika is avontuurlijk
Volop mooie lodges met zwembad

Naar Afrika reizen met kinderen is een prachtig avontuur. Rijd in een jeep over de Serengeti en bewonder kuddes olifanten, zebra’s en groepen leeuwen. Fiets over het platteland van Tanzania, ontdek met je eigen huurauto de natuur van Zuid-Afrika of beklim de rode duinen van Namibië. Je slaapt in mooie lodges midden in de natuur, of in speciale tented camps zonder hekken. Zo hoor je ’s avonds misschien wel leeuwen langs je tent sluipen.

Verre reizen met kinderen
Wil je eten waarom Cuba met kinderen een aanrader is? Reisexpert Monique vertelt er meer over

Verre reizen met kinderen in Midden-Amerika

Prachtige natuur, vulkanen en regenwouden
Avontuurlijke activiteiten
Sfeervolle, kleinschalige accommodaties

Of je nu kiest voor Costa Rica, Nicaragua, Mexico, Cuba of Jamaica: al deze bestemmingen zijn heel geschikt voor een verre reis met kinderen. In Costa Rica ontdek je groene natuur en een rijk dierenleven. In Nicaragua beklim je vulkanen en maak je kennis met lokale koffieboeren. Op Jamaica stel je je eigen rasta-roadtrip samen en in Cuba dans je de salsa met locals. Liever naar Mexico? De Maya-steden en de spierwitte stranden zijn reden genoeg om meteen af te reizen.

Familiereis Suriname

Inspiratie: top 10 familiereizen

Ben je gek op verre reizen maken, dan hoef je daar natuurlijk niet mee te stoppen zodra je kinderen hebt. Er zijn volop verre reisbestemmingen die je makkelijk met het hele gezin kunt bereizen en die voor een heel bijzondere ervaring zorgen. Twijfel je nog over het beste land voor een verre reis met kinderen? Deze tien bestemmingen zijn ideaal.

Ervaringen verre reizen met kinderen

Benieuwd naar ervaringen van verre reizen met kinderen van reizigers van Better Places? Lees hier de reiservaring van Carola de Koning die met haar kinderen een reis door Thailand hebben gemaakt. Of lees de reiservaring van Ingrid en Patrick die samen met hun twee dochters een prachtige reis door Peru hebben gemaakt.