Zonsondergang in de bergen? Salsadansen in Havana of het perfecte plaatje op safari? Elke reis zit vol bijzondere belevingen en we ontvangen prachtige foto's van reizigers die hun favoriete momenten hebben vastgelegd. Die delen wij op onze beurt graag met jou!

Wil je jouw mooiste plaatjes uitgelicht zien op onze website, in een nieuwsbrief of op social media? Stuur je foto’s dan in naar [email protected] of deel ze met #betterplacesfoto. Onze tien favoriete inzendingen delen we op deze pagina. Op de top drie daarvan kan vervolgens gestemd worden. De maker van de foto met de meeste stemmen wint een reisvoucher t.w.v. €150! 

Jouw mooiste reisfoto op onze website

Met deelname aan de fotowedstrijd ga je ermee akkoord dat we je foto's kunnen gebruiken op onze website en andere kanalen. Meer hierover lees je in de voorwaarden. Gebruiken we je foto in één van onze voorbeeldreizen op de website, dan zullen we je hierover informerenHeb je een mooi moment gevangen in contact met de bevolking op je bestemming? Dat zijn plaatjes die wij extra graag gebruiken, want juist de mensen maken je reis zo bijzonder.

Maak je foto’s van anderen? Hou dan rekening met een aantal ongeschreven regels. Met deze handige tips is fotograferen op reis leuk voor jou én voor de lokale bevolking.

Fotowedstrijd Better Places mei en juni 2024

De afgelopen twee maanden hebben we foto's ontvangen van Sylvia uit Zuid-Afrika, Erwin uit Schotland, Marion uit Oeganda, Annemarie uit Noord-Macedonië, Ronald uit Maleisië, Emma uit Jordanië, Nick uit Jamaica, Paul uit Jamaica, Dion uit Ecuador en Marcel uit de Baltische Staten.

Image
Zuid-Afrika
Image
Schotland natuurfoto
Image
Oeganda natuurgebied
Image
Klantfoto Noord-Macedonië
Image
Maleisisch Borneo aap
Image
Woestijn Jordanië
Image
Waterval Jamaica
Image
Boten Jamaica
Image
Ecuador pinguïn
Image
Baltische Staten

Winnaars fotowedstrijd

Poses boven het water in Jamaica
Sander, Jamaica - winnaar maart en april 2024

Voorwaarden fotowedstrijd

  • De foto's zijn gemaakt tijdens een reis met Better Places in 2024. 
  • De deelnemer dient de maker van de foto te zijn. Indien met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor geheel zelf verantwoordelijk;
  • De deelnemer vrijwaart Better Places voor claims van geportretteerden;
  • Better Places is gerechtigd om het aangeleverde materiaal te gebruiken op de website en in al haar media en publicitaire uitingen;
  • Alleen wanneer de ingezonden foto wordt gebruikt in een van de voorbeeldreizen op de website, ontvangt de maker hiervan bericht.
  • Deelnemers mogen maximaal vijf digitale foto's indienen per wedstrijd;
  • Medewerkers van Better Places en hun huisgenoten/familieleden zijn uitgesloten van deelname;
  • Het is niet toegestaan om het aantal stemmen te manipuleren. Er wordt regelmatig gecontroleerd of alle stemmen rechtmatig zijn verkregen. Bij vermoedens van fraude behoudt de jury zich het recht de foto te verwijderen en een andere publiekswinnaar aan te wijzen.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
  • Inzending van foto`s voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijd- voorwaarden in;