Zonsondergang in de bergen? Salsadansen in Havana of het perfecte plaatje op safari? Elke reis zit vol bijzondere belevingen en we ontvangen prachtige foto's van reizigers die hun favoriete momenten hebben vastgelegd. Die delen wij op onze beurt graag met jou! 

Maak je foto’s van anderen? Hou dan rekening met een aantal ongeschreven regels. Met deze handige tips is fotograferen op reis leuk voor jou én voor de lokale bevolking.

Fotowedstrijd Better Places

Ook jouw mooiste plaatjes uitgelicht zien op onze website, in een nieuwsbrief of op social media? Stuur je foto’s in naar [email protected] of deel ze met #betterplacesfoto. De tien mooiste inzendingen worden elke twee maanden op deze pagina gedeeld en maken kans op een reisvoucher t.w.v. €150! Bekijk de voorwaarden voor de fotowedstrijd.

Foto's mei en juni 2024

De afgelopen twee maanden hebben we foto's ontvangen van Sylvia uit Zuid-Afrika, Erwin uit Schotland, Marion uit Oeganda, Annemarie uit Noord-Macedonië, Ronald uit Maleisië, Emma uit Jordanië, Nick uit Jamaica, Paul uit Jamaica, Dion uit Ecuador en Marcel uit de Baltische Staten.

Image
Zuid-Afrika
Image
Schotland natuurfoto
Image
Oeganda natuurgebied
Image
Klantfoto Noord-Macedonië
Image
Maleisisch Borneo aap
Image
Woestijn Jordanië
Image
Waterval Jamaica
Image
Boten Jamaica
Image
Ecuador pinguïn
Image
Baltische Staten

Winnaars fotowedstrijd

Costa Rica
Serge, met een foto uit Costa Rica, is de winnaar van de fotowedstrijd van januari en februari
Poses boven het water in Jamaica
Sander, met een foto uit Jamaica, is de winnaar van de fotowedstrijd van maart en april

Voorwaarden fotowedstrijd

  • De foto's zijn gemaakt tijdens een reis met Better Places in 2024. 
  • De deelnemer dient de maker van de foto te zijn. Indien met de ingezonden foto op welke manier dan ook inbreuk wordt gemaakt op auteursrechten, portretrechten of andersoortige rechten van derden, dan is de deelnemer daarvoor geheel zelf verantwoordelijk;
  • De deelnemer vrijwaart Better Places voor claims van geportretteerden;
  • Better Places is gerechtigd om het aangeleverde materiaal te gebruiken op de website en in al haar media en publicitaire uitingen;
  • Deelnemers mogen maximaal vijf digitale foto's indienen per wedstrijd;
  • Medewerkers van Better Places en hun huisgenoten/familieleden zijn uitgesloten van deelname;
  • Het is niet toegestaan om het aantal stemmen te manipuleren. Er wordt regelmatig gecontroleerd of alle stemmen rechtmatig zijn verkregen. Bij vermoedens van fraude behoudt de jury zich het recht de foto te verwijderen en een andere publiekswinnaar aan te wijzen.
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
  • Inzending van foto`s voor deze wedstrijd houdt automatisch acceptatie van deze wedstrijd- voorwaarden in;