Een huwelijksreis is hét moment om je grootste reisdromen waar te maken. Heb je altijd al eens op safari gewild in Tanzania? Of zie je jezelf al liggen op een wit strand op Sri Lanka? De lokale reisspecialisten van Better Places kennen de meest bijzondere plekken van hun land en helpen je graag om de huwelijksreis van je dromen samen te stellen. Doe hieronder inspiratie op voor huwelijksreizen en vraag jouw romantische reis op maat aan.

De ultieme huwelijksreis in het charmante Spanje

Proef de liefde uit de Spaanse keuken
Ga op zoek naar wilde beren
Slaap in een echt kasteel

Love is in the Spaanse air! Actieve tortelduiven halen hun hart op in het charmante Spanje. Maak samen een prachtige wandeling door de bergen, ga met een gids op zoek te gaan naar de Cantabrische bruine beer en proef de liefde uit de Spaanse keuken. Samen met je prins(es) op het witte paard verblijf je in een echt kasteel. In één van de ridderzalen geniet je van een diner in stijl. Beste reistijd in Spanje: april t/m oktober. Bekijk hier onze reizen naar Spanje.

Hotels Tanzania
Heb je altijd al eens op een bountystrand willen liggen, met wuivende palmbomen, een azuurblauwe zee en spierwit zand? Sluit dan je huwelijksreis af op het paradijselijke Zanzibar. Lees hier meer over de mooiste stranden van Zanzibar.

Huwelijksreis Costa Rica: midden in de jungle

Bekijk samen de mooiste zonsondergangen
Spot unieke flora en fauna in één van de parken
Geniet samen van de veelzijdige natuur

Costa Rica heeft alles voor een fantastische huwelijksreis: verlaten stranden, de mooiste zonsondergangen, lodges midden in het regenwoud, prachtige natuur en unieke flora en fauna. Costa Rica is bovendien erg afwisselend: de ene dag zit je in een heerlijke hotspring met uitzicht op een vulkaan, de volgende dag vaar je door het regenwoud, op zoek naar luiaards en zeldzame vogels. Beste reistijd in Costa Rica: het hele jaar door. Bekijk hier de reizen naar Costa Rica.

Straten op Sicilie

Peru: verrassende bestemming voor een huwelijksreis

Bewonder Machu Picchu tijdens zonsopkomst
Verblijf in prachtige lodges in het regenwoud
Ontdek de fantastische Peruaanse keuken

Een huwelijksreis naar Peru is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar Peru heeft ook honeymooners heel wat te bieden. Bewonder de beroemde Inca-stad Machu Picchu tijdens zonsopkomst, verblijf in prachtige lodges in het regenwoud en geniet van de fantastische Peruaanse keuken. Je kunt ook zelf met je eigen huurauto door Peru reizen. Zo wordt je huwelijksreis een geweldig avontuur. Beste reistijd voor Peru: april-oktober. Bekijk hier de reizen naar Peru.

Kies je voor een self-drive rondreis door Peru? Dan blijf je ook tijdens je huwelijksreis helemaal in je eigen liefdesbubbel.
Rondreis Indonesie - Sumatra Samosir

Romantische huwelijksreis in Sri Lanka

Spot wilde olifanten of luipaarden in éen van de nationale parken
Geniet samen van de beste Sri Lankaanse curries
Sluit je huwelijksreis af tussen de wuivende palmbomen

Vind je dat bij een huwelijksreis prachtige stranden horen, maar wil je ook veel zien en doen? Dan is Sri Lanka een perfecte bestemming. In Sri Lanka reis je langs oude tempels en wandel je door knalgroene theevelden. Je spot wilde olifanten en luipaarden in één van de nationale parken en je eet de beste Sri Lankaanse curries. Je sluit je huwelijksreis af op een wit strand aan de zuid- of oostkust, compleet met wuivende palmen en een helderblauwe zee. Beste reistijd voor Sri Lanka: februari-april. Bekijk hier de reizen naar Sri Lanka.

Bijzondere accommodaties tijdens je huwelijksreis

Bij een huwelijksreis horen natuurlijk bijzondere accommodaties. Denk aan een eco-hotel in de rijstvelden, een romantische lodge in een safaripark of een luxe boomhut in het regenwoud. Zulke overnachtingsplekken maken je reis extra speciaal. Doe hieronder alvast inspiratie op.

Costa Rica hotels Tree House Puerto Viejo

Slapen in een tented lodge in Tanzania

De kans is groot dat je tijdens je huwelijksreis in bijzondere accommodaties wilt verblijven. Ga je naar Tanzania, slaap dan zeker in de Rhotia Valley Tented Lodge. Deze lodge bestaat uit luxe tenthuizen met enorme veranda’s. Zo geniet je van een schitterend uitzicht over het groene landschap. Extra speciaal: met de opbrengsten van de lodge wordt het naastgelegen weeshuis gefinancierd.

Huwelijksreizen

Koninklijk overnachten in Spanje

Droomde jij als kind al van een koninklijke trouwerij? Met een huwelijksreis in Spanje kom je wel heel dichtbij. Daar slaap je in echte kastelen, paleizen en luxe kloosters. De historische gebouwen zijn eeuwenoud en met veel zorg en respect gerestaureerd en omgetoverd tot bijzondere accommodaties. De ene keer staat het monument op een heuveltop, de andere heeft het een binnenplaats in renaissancestijl, dan weer heb je vanuit je kamer een waanzinnig uitzicht over de stad. Één ding hebben al deze accommodaties gemeen; je voelt je er de koning te rijk!

Veelgestelde vragen huwelijksreizen

Wat zijn de mooiste huwelijksreis bestemmingen?

Kan je op huwelijksreis met het hele gezin?

Wat zijn de beste tips voor het plannen van een huwelijksreis?