Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

"We brachten een bezoek aan Maleisisch Borneo met Better Places en hun plaatselijke agent Nick. Hij had een mooi programma op maat voor ons in elkaar gezet dat uitstekend voldeed aan de verwachtingen. Ter plaatse hadden we nog wat hulp en informatie nodig. Dat werd snel en adequaat afgehandeld. Super service. Een heel fijne manier van communiceren!

Lees hieronder meer Maleisisch Borneo reiservaringen.

"Wat ons vooral is bijgebleven, naast de overweldigende natuurexperience, zijn de ontmoetingen met de lokale Maleisiërs. Zoveel geleerd, ervaren, gelachen, serieuze gesprekken gehad, heerlijk gegeten, enz. Iedere gids wierp weer zijn of haar eigen licht op de situatie, waardoor we een veelzijdig beeld van het land hebben gekregen."

Plan jouw reis naar Maleisisch Borneo

Ben je op zoek naar een bijzondere Maleisisch Borneo rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nick, de reisexpert in Maleisisch Borneo. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nick.

Reiservaringen Maleisisch Borneo

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Maleisisch Borneo op Trustpilot of Rondreis.

Maleisisch Borneo met kinderen

Wil je op vakantie naar Maleisisch Borneo met kinderen? Dat kan! Nick, onze lokale reisspecialist, helpt je graag om een mooie familiereis Maleisië samen te stellen. Ook als je Maleisisch Borneo in de kerstvakantie wilt bezoeken zijn er volop mogelijkheden.

Beste reistijd Maleisisch Borneo

Hou voor de mooiste Maleisisch Borneo ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Maleisisch Borneo is in de maanden maart tot en met oktober. Ook in de overige maanden kun je prima een rondreis Maleisisch Borneo maken. Lees meer over de beste reistijd Maleisisch Borneo.