Reisspecialist Maleisisch Borneo - Nick

Plan jouw reis naar Maleisisch Borneo

Ben je op zoek naar een bijzondere Maleisisch Borneo rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Nick, de reisexpert in Maleisisch Borneo. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Nick.

Nick - reisexpert Maleisisch Borneo

Hallo, mijn naam is Nick en ik ben je Maleisisch Borneo specialist. Graag stel ik een reis voor je samen door het natuurrijke Maleisisch Borneo; het land van nationale parken, orang-oetans, ontelbaar veel vogels, weelderige rivieren en gastvrije locals. 

Maleisisch Borneo reisspecialist - Nick

Nick werkt voor een lokaal reisbureau, dat vooral maatwerkreizen naar de provincies Sabah en Sarawak in Maleisisch Borneo samenstelt. Ook kunnen ze goed een reis naar het vaste land van Maleisië samenstellen. “Dat doen we onder andere voor reizigers van Better Places”, zegt Nick. “Better Places past heel goed bij ons, omdat we dezelfde dingen belangrijk vinden tijdens een reis: contact met de lokale bevolking en duurzaamheid bijvoorbeeld. Ik vind het erg leuk om de mooiste reizen samen te stellen voor reizigers. Zo krijg ik de kans om mijn ervaringen en tips te delen en mensen daarmee een prachtige reis te bezorgen. Die tips zijn soms maar kleine dingen, zoals de beste restaurantjes of verborgen plekken in een natuurgebied, maar juist die ervaringen maken een reis uniek.”

Maleisisch Borneo is een ideale combinatie van natuur en cultuur. Bovendien wordt het nog niet zo druk bezocht door reizigers, waardoor je er echt van de rust en onontdekte plekken kunt genieten. “In de provincie Sarawak draait het vooral om cultuur en lokale gemeenschappen”, vertelt Nick. “Je kunt slapen in homestays, fietstochten maken en kookworkshops volgen. De natuur is er ook mooi, maar wildlife zien is er wat lastiger. In Sabah is het makkelijker om dieren te spotten dan in Sarawak. Trek met een fluisterboot de Kinabatangan-rivier op, ga op zoek naar orang-oetangs en dwergolifanten en geniet van de Jurassic Park-achtige omgeving.” Nick is zelf groot fan van het Tanjung Datu National Park, met het mooiste strand van Sarawak. Ook Mulu National Park, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een favoriet. “Hier vind je de grootste grotten ter wereld en het ligt diep in de jungle”, zegt Nick. “Naast jungle en cultuur raad ik reizigers ook aan om volop van de culinaire hoogtepunten van Maleisisch Borneo te genieten. Mijn gouden tip is om vooral veel te proberen bij drukbezochte eettentjes op straat. Probeer bijvoorbeeld de Sarawak laksa-soep of pansuh, kip gekookt in bamboe. Het lekkere eten maakt een rondreis Maleisisch Borneo helemaal compleet.”

Ontwerp je Maleisisch Borneo vakantie op maat

Voor Nick is het belangrijk dat hij precies weet wat reizigers willen, zodat hij hun reis helemaal naar hun wensen kan samenstellen. “Ik wil altijd weten naar welke ervaringen mensen op zoek zijn en wat ze graag willen zien”, zegt Nick. “Reizen ze met kinderen, dan zorg ik dat het programma daar goed op aansluit. We kunnen alle mogelijke reizen in Maleisisch Borneo bieden, maar ik probeer er altijd bepaalde elementen in te verwerken. Denk aan een verblijf in een homestay, een prachtige ervaring waarmee je een kijkje in het dagelijks leven van de locals krijgt. Bovendien zorg je zo dat je geld direct bij de lokale gemeenschappen terecht komt.”

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Nick doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Nick je wensen door en hij stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Mongolië.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is vanwege drukte niet mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis door Kroatië met vertrek vóór 15 augustus. Na 15 augustus is er wel weer beschikbaarheid. Wil je toch in die periode op reis? Slovenië is wel beschikbaar. Een ander goed alternatief is Italië.

Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Maleisisch Borneo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: Het is op dit moment wegens drukte niet mogelijk om een rondreis naar Noord-Portugal aan te vragen voor de maanden juli en augustus. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Dan is Italië een goed alternatief.

Momenteel bieden wij alleen rondreizen op maat naar Noord-Portugal aan. Bekijk hier onze voorbeeldreizen door het noorden van Portugal.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Costa Rica met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Zuid-Afrika .

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Colombia met vertrek in juli of augustus. De beste hotels zijn volgeboekt. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Guatemala.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Noordwest-Spanje met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. In Noordoost- en Midden-Spanje is nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Sicilië met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. Voor juni en vanaf september is er nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Sicilië met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. In Sardinië is nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Jamaica met vertrek in juli en augustus. Vanaf half augustus nemen we weer nieuwe aanvragen aan voor de periode vanaf september. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Guatemala.

Let op: Wales kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Canada met vertrek in juli of augustus. Er zijn niet voldoende huurauto's en accommodaties meer beschikbaar. Voor een reis in het najaar of voor 2023 helpen onze reisexperts je graag verder! 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Mexico met vertrek in juli of augustus. Er is niet voldoende beschikbaarheid meer om een mooie rondreis samen te stellen. Voor reizen vanaf september helpt onze reisexpert je graag verder! 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Montenegro met vertrek in juli of augustus. Er zijn niet voldoende huurauto's en accommodaties meer beschikbaar. Voor reizen met vertrek op of na 25 augustus is er nog voldoende beschikbaarheid! 

Ondersteuning voor én tijdens je Maleisisch Borneo rondreis

Reisexpert Nick en zijn team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Maleisisch Borneo rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Nick en zijn team altijd bereiken. Daarnaast geeft Nick je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Maleisisch Borneo

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Maleisisch Borneo op Trustpilot of Rondreis.