Nynke - sollicitatie

"Samen met het netwerk van lokale reisexperts dragen we bij aan een positieve impact op de reisindustrie. We zijn op zoek naar iemand die ook het verschil wil maken!" 

Nynke Hoogma, Office & Product Manager
Nynke Hoogma

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde stagiair(e) die ons komt helpen op verschillende afdelingen. Je gaat voornamelijk aan de slag met Marketing taken en werkzaamheden voor Product. Zo ga je aan de slag met social media (Facebook en Instagram), het verbeteren van de online vindbaarheid (SEO) en werk je samen met je collega's aan een inspirerende website. Je werkt ook mee aan verschillende projecten, zoals het meten van impact. Je krijgt de mogelijkheid om veel te leren binnen een klein team. Samen kijken we waar je meer over wilt leren zodat we op zoek kunnen naar die ideale stageplek! Het is belangrijk dat je affiniteit hebt met het technische gedeelte van online marketing, maar dat je het daarnaast ook erg leuk vindt om creatief aan de slag te gaan met visuele content. Je hebt een flexibele houding en gaat graag proactief en zelfstandig aan de slag. 

 

Vacatures Better Places kantoor

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een klein team van intrinsiek gedreven mensen die eenzelfde passie delen. Samen met het netwerk van lokale reisexperts focussen we op het creëren van positieve impact tijdens onze reizen. Gelijkwaardigheid en gelijke kansen zijn belangrijke aspecten binnen het team. 

  • Een interessante stage van vijf maanden met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden (langer is ook mogelijk)
  • Een diverse, innovatieve en inclusieve werkomgeving met een informele werksfeer
  • Je kunt veel leren over duurzaam ondernemen en het maken van positieve impact d.m.v. reizen
  • Interessante projecten met veel afwisseling en dynamiek
  • Stagevergoeding van 500 euro per maand (bij fulltime meewerken)
  • Standplaats: Leiden (na inwerken mogelijkheid om 1 dag per week thuis te werken)

Ik wil solliciteren

Denk je na het lezen van de vacature: dit is mijn stageplek! Solliciteer dan nu!

Upload je motivatiebrief en CV hieronder. Vergeet ook niet te vermelden om welke stage het gaat. Zodra wij geschikte sollicitaties ontvangen hebben, zullen wij begin met de sollicitatieprocedure.

Let op! We zoeken een meewerkstagiair(e) per februari 2024.