Ben jij al aan het dromen van een mooie reis in de zomervakantie? Houd het niet alleen bij dromen, want door op tijd te boeken voorkom je teleurstellingen en profiteer je bovendien van veel voordelen. Zo ben je door vroeg te boeken goedkoper uit en kan je nog op de mooiste plekjes terecht. Vorig jaar waren veel kleinschalige hotels en huurauto’s niet meer beschikbaar voor mensen die kort voor vertrek een reis wilden boeken! Vind je het nog spannend om vroeg van tevoren je reis te boeken? Bij Better Places boek je altijd met geldteruggarantie. 

Vakantie boeken voor de zomer

Profiteer van lagere prijzen
Bijzondere plekken zijn nog beschikbaar
Flexibel boeken met geldteruggarantie
Extra voorpret

Profiteer van lagere prijzen


Hoe langer je wacht met het boeken van je zomervakantie, hoe hoger de prijzen. Alleen al op het vliegticket kan dat in de huidige situatie een flink bedrag schelen, want de stijgende olieprijzen hebben ook invloed op de prijzen van vliegtickets. Bovendien geldt; hoe meer vraag, hoe hoger de prijs. Nu veel mensen langer wachten met boeken, is de kans groot dat prijzen verder stijgen naarmate de zomervakantie dichterbij komt. Dat geldt niet alleen voor vluchten, maar ook voor accommodaties en activiteiten. Profiteer dus van de lage prijzen, nu het nog kan.
 

De mooiste accommodaties zijn nog beschikbaar


Overnachten in een ecolodge in Sri Lanka of een bush camp in Zuid-Afrika? Kleinschalige accommodaties op bijzondere plekken maken je reis echt onvergetelijk. Het aanbod van dit soort bijzondere adresjes is beperkt. Vorig jaar moesten er in april al klanten teleurgesteld worden omdat accommodaties in de zomer volgeboekt waren. Wees daarom op tijd met het plannen en boeken van je reis voor de zomer van 2023 zodat onze lokale reisexperts ervoor kunnen zorgen dat je op de meest bijzondere plekken slaapt.
 

Flexibel boeken met geldteruggarantie


Vind je het, na een paar onzekere jaren, nog spannend om je reis voor de zomervakantie vroeg te boeken? Laat dat je niet tegenhouden, want bij Better Places boek je altijd met geldteruggarantie. Wijzigt het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken voor vertrek naar rood of oranje? Dan krijg je van ons de keuze om je reis kosteloos uit te stellen naar een later tijdstip. Lees meer over flexibel boeken
 

Meer tijd voor voorpret!


Een leuke bijkomstigheid van vroeg boeken is dat je meer tijd hebt om je te verheugen op je reis. Onze reisspecialisten zullen je voorzien van informatie over de plekken die je onderweg gaat bezoeken. Neem dus lekker de tijd om je vast in te lezen en sla daarnaast een boek open met mooie reisverhalen over je bestemming of leer vast meer over de geschiedenis, de cultuur en lokale keuken. Misschien is het ook een mooie gelegenheid om je wat woordjes in de lokale taal eigen te maken? Eenmaal aangekomen op de plek van bestemming zullen je inspanningen zeker worden gewaardeerd door de lokale bevolking. 
 

Veelgestelde vragen over vakantie boeken in 2024

Twijfel je nog of je bij een reisorganisatie wilt boeken?

Waar kan ik mijn vliegticket boeken?

Is het slim om nu al voor de zomervakantie een reis te boeken?