Je hoeft helemaal niet ver weg te gaan om een fantastische reis te maken. Dus als je liever niet wilt vliegen en graag duurzaam reist, dan zijn er volop prachtige mogelijkheden. Bij Better Places ontwikkel je samen met je lokale reisexpert een vakantie zonder vliegen. Fijn op pad met de trein of (elektrische) auto én met verblijf in duurzame accommodaties. Zo beleef je een unieke reis en hoef je niet in een vliegtuig te stappen. 

Wat zijn vakanties zonder vliegen van Better Places?

  • Reizen met de trein of een elektrische auto
  • Beter voor het klimaat, want minder CO2-uitstoot
  • Overnachten in duurzame accommodaties
  • Focus op natuur en actief zijn
  • Afwisselende rondreizen op maat

Waarom een vakantie zonder vliegen?

Op vakantie gaan zonder te vliegen heeft veel voordelen. Zo scheelt het bijvoorbeeld enorm in CO2-uitstoot als je ervoor kiest niet het vliegtuig te nemen. Bovendien is het veel comfortabeler om met de auto of de trein te reizen. Met de auto kun je onderweg zo vaak stoppen als je wilt en in de trein heb je volop de ruimte. Je ziet onderweg veel meer van het landschap en je hoeft geen tijd te verspillen met wachten op het vliegveld. Je reis is echt onderdeel van de vakantie en niet alleen een manier om van A naar B te komen. 

Slovenië treinspoor zonsondergang

Onze rondreizen door Europa kun je heel goed per trein maken. Onze treinexpert zet alle tips voor reizen met de trein in Europa op een rij.

Overnachten in duurzame accommodaties

Bij een duurzame vakantie zonder vliegen horen natuurlijk ook overnachtingen in duurzame accommodaties. Dat zijn accommodaties die bijvoorbeeld zelf elektriciteit opwekken, hun eigen producten verbouwen en zorgen voor goede werkomstandigheden voor hun personeel. Onze lokale reisspecialisten kennen de mooiste overnachtingsmogelijkheden op hun bestemming, vaak midden in de natuur gelegen. In Schotland slaap je bijvoorbeeld in een luxe lodge aan een meer en in Zweden verblijf je op een schapenboerderij. Ook in Slovenië zijn er volop bijzondere accommodaties waar duurzaamheid hoog in het vaandel staat.

Trakai kano Litouwen Baltische Staten

Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan

Ook een vakantie zonder vliegen boeken? Neem dan contact met ons op. Onze lokale reisexperts maken graag een reisvoorstel voor je, helemaal op maat.

Veelgestelde vragen vakanties zonder vliegen

Op welke bestemmingen biedt Better Places vakanties zonder vliegen aan?

Zijn vakanties zonder vliegen ook geschikt voor kinderen?

Kan ik ook met mijn eigen auto reizen?