Deze landen zijn weer open!

Het reisadvies voor een aantal landen is aangepast naar geel waardoor reizen weer mogelijk is. Deze landen kun je weer bezoeken:

Flexibele boekingsvoorwaarden

We begrijpen goed dat je het spannend vindt om een reis te boeken in tijden van Corona. Daarom hanteert Better Places tijdelijk soepele boekingsvoorwaarden voor haar reizen. Als je tussen 1 augustus en 30 november 2020 een reis boekt met vertrek in 2021, dan kun je tot 30 dagen voor vertrek kosteloos omboeken of annuleren.* 

Dat kan ook als het reisadvies groen of geel is, dus het is niet de kleur van het reisadvies die bepaalt of je wel of niet kunt reizen.

Wij adviseren met klem om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dat is altijd belangrijk, zeker voor een dure reis, maar nu is het belangrijker dan ooit. Als je wilt annuleren met een geldige reden, zoals baanverlies, ziekte binnen familie of een gebroken been, dan kun je dat doen via deze verzekering.

Indien het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken één maand voor vertrek rood of oranje is en je niet op reis kunt vanwege COVID-19, kun je de reis uiteraard annuleren of omboeken naar een latere vertrekdatum of andere bestemming.

*voor het boeken van een reis naar de Galapagos eilanden en voor binnenlandse vluchten gelden afwijkende voorwaarden. De reisexpert zal dit duidelijk aangeven in de offerte.

Financiele Garanties

Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, wat betekent dat je financieel beschermd bent. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR.  

De SGR garantie zorgt ervoor dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reissom wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. 

Veilig op reis

Bij het uitvoeren van je reis staan je gezondheid en veiligheid bij ons op nummer één. Daarom hebben we een aantal richtlijnen opgesteld, zodat je verantwoord op reis kunt gaan. Lees de richtlijnen om veilig op reis te gaan in tijden van corona.