Met onze geldteruggarantie kun je boeken zonder zorgen. Wacht dus niet te lang met het boeken van je reis!

Geldteruggarantie

Op dit moment is het reisadvies voor al onze bestemmingen geel of groen, je kunt dus veilig op reis. Indien het reisadvies vier weken voor vertrek rood of oranje is, kun je de reis kosteloos omboeken of krijg je de (aan)betaling van je reis terug.

Flexibel boeken 

Bij Better Places nu flexibel boeken door middel van een geldteruggarantie. Boek je een nieuwe reis bij Better Places en is het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken vier weken voor vertrek rood of oranje? Dan krijg je van ons de keuze om je reis kosteloos uit te stellen naar een later tijdstip. Je kunt er ook voor kiezen om de (aan)betaling van je reis terug te vragen* of om de reis door te laten gaan, mits dit op een veilige manier kan.

*Voor het boeken van een reis naar de Galapagos eilanden en voor sommige binnenlandse vluchten of permits gelden afwijkende voorwaarden. De reisexpert zal dit duidelijk aangeven in de offerte.

Wij adviseren met klem om een annuleringsverzekering af te sluiten. Dat is altijd belangrijk, zeker voor een dure reis. Als je wilt annuleren met een geldige reden, zoals baanverlies, ziekte binnen je familie of een gebroken been, dan kun je dat doen via deze verzekering. De ervaring leert dat annuleringen vanwege een voorgenoemde reden meestal binnen één week voor vertrek plaatsvinden.

Financiële Garanties

Better Places is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds, wat betekent dat je financieel beschermd bent. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR.

De SGR-garantie zorgt ervoor dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reissom wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen.

Veilig op reis

Bij het uitvoeren van je reis staan je gezondheid en veiligheid bij ons op nummer één. Onze lokale reisexperts wonen vaak in het land van bestemming of ze hebben een team ter plaatse. Onze reisexperts zijn 24 uur per dag bereikbaar tijdens je reis. Je kunt hen via WhatsApp bereiken, dus mocht er iets zijn: hulp is direct beschikbaar.