Duurzame reizen Maleisisch Borneo

Bekijk de favoriete reisroute door dit Aziatische land van onze lokale reisexpert. Deze route van 24 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Maleisisch Borneo reis 

Maleisisch Borneo reizen op maat

Maleisisch Borneo is een heel groene bestemming vol met natuur. Natuurliefhebbers zijn hier dus echt op hun plek, ook vanwege de vele Nationale Parken die in Maleisisch Borneo te vinden zijn. Je kunt er mooie boottochten maken en er is keuze uit verschillende trektochten. Onze lokale reisexpert Nick kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Nick woont op Maleisisch Borneo en werkt als Maleisisch Borneo specialist. Hij kent de bestemming erg goed. Gebruik zijn expertise om jouw reis naar Maleisisch Borneo naar wens te maken. Bekijk onze Maleisisch Borneo reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis met hulp van Nick.

Waarom Maleisisch Borneo?

Wie kiest voor een individuele rondreis Maleisisch Borneo hoopt natuurlijk orang-oetans te zien. De grootste kans om deze primaten te spotten is tijdens een bezoek aan een van de rehabilitatiekampen. Bij het Sepilok Orang Utan Centre overnacht je in een mooie lodge, op slechts een paar minuten lopen van het opvangcentrum. Uiteraard bezoek je het centrum om het voederen van deze grote mensapen bij te wonen, maar er is ook een informatiecentrum waar je van alles over de flora en fauna van het regenwoud kunt leren. Voor actievelingen is de beklimming van Mount Kinabalu een letterlijk hoogtepunt van hun rondreis Maleisisch Borneo. Je moet er wel twee dagen voor uittrekken en redelijk fit zijn, want het is een fikse klim.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Maleisisch Borneo reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Maleisisch Borneo reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!