Karin - Reisexpert Tanzania

"Hoi, mijn naam is Karin en ik ben samen met mijn collega Astrid jouw Tanzania reisexpert. Ik ben Nederlandse en woon sinds een aantal jaren in Arusha, Tanzania. Ik ben dol op reizen en heb inmiddels 15 landen in Afrika bezocht."

Reisspecialist Tanzania

Reizen op maat samenstellen

Vijf jaar geleden reisde Karin voor het eerst af naar Tanzania. Ze was altijd al Afrika-gek en bezocht vijftien landen op het continent. Tijdens haar reis door Tanzania gebeurde iets totaal onverwachts: ze werd verliefd. “Als iemand me dat tien jaar geleden had gezegd, dan had ik hem voor gek verklaard”, lacht ze. “Ik heb er alles aan gedaan om het te ontkennen, maar de liefde hield stand. Ik ging twee keer terug naar Tanzania en inmiddels woon ik al jaren in Arusha, de safarihoofdstad van het land. Natuurlijk ging ik meteen op zoek naar werk. Eerst in mijn eigen vakgebied, het bankwezen. Met de lokale salarissen bleek dat niet te werken en toen rolde ik bij toeval in het toerisme. En dat vak vind ik geweldig.”

Maak kennis met Astrid, lokale Tanzania specialist

Habari (dat is Swahili voor Hoe gaat het?), mijn naam is Astrid. Ik ben samen met Karin, de reisspecialist voor Tanzania. Ik ben ooit begonnen als reisbegeleider voor groepsreizen naar Tanzania waardoor ik het land op mijn duimpje heb leren kennen. Inmiddels woon ik alweer 16 jaar in Tanzania samen met mijn 14 jarige dochter Valerie. In het weekend gaan we graag op pad om leuke nieuwe plekjes te ontdekken. Met ons team van Tanzaniaanse collega’s stellen wij verantwoordelijke en onvergetelijke reizen samen, waar onze gasten nog lang over napraten. Ik ontmoet jullie graag in Tanzania!

Ontwerp je Tanzania vakantie op maat

Ga je op vakantie naar Tanzania, dan ga je zeker op safari. Tanzania is één van de beste safarilanden ter wereld, mede dankzij de eindeloze Serengeti. In de Serengeti barst het van het wild. Van grote aantallen leeuwen tot cheetah’s en van luipaarden tot kuddes olifanten: het is ongelofelijk hoeveel dieren je hier kunt spotten. De kans is zelfs groot dat je leeuwen ziet jagen op wildebeesten of gazelles: alsof je midden in een natuurprogramma zit.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Karin en Astrid, je Tanzania specialisten, doen hun uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kunnen inspelen op je wensen.

Een voorstel op maat?

Geef je wensen door en je ontvangt een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Tanzania rondreis

Reisexperts Karin en Astrid helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Tanzania rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Karin of Astrid altijd bereiken. Daarnaast geven ze je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Tanzania reis? Samen met Karin en Astrid ontwerp je je individuele rondreis Tanzania met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Tanzania zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale specialist in Tanzania die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie. Op deze manier zorgen we er ook voor dat de lokale bewoners zoveel mogelijk profiteren van je bezoek!

Reiservaringen Tanzania

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Tanzania op TrustpilotRondreis of Reviews.