Een rondreis door Tanzania betekent kennismaken met de mooiste wildparken van Afrika. Je rijdt in een jeep dwars door de Serengeti, spot de Big Five en ziet misschien wel de grote migratie van de wildebeesten. Daal af in de Ngorongorokrater en verbaas je over de enorme kuddes olifanten in Tarangire National Park. Tijdens een mountainbiketour leer je de vriendelijke Tanzanianen beter kennen. Bijkomen van alle indrukken? Sluit je individuele rondreis door Tanzania af op het prachtige eiland Zanzibar. Mooier wordt het niet!

Hoe is het nu in Tanzania?

Digitale reisbeurs

Op 26 oktober en 1 november organiseren we een Digitale Reisbeurs!

Meer informatie

Ga diervriendelijke op reis en bewonder wilde dieren in het wild

Ontvang een voorstel op maat

Geef Karin en Astrid je wensen door en zij sturen je een voorstel op maat.

Boeken zonder zorgen

Als je een reis boekt in coronatijd, wil je natuurlijk weten wat de stand van zaken is op je reisbestemming.  Daarom geven je tips om veilig op safari in Tanzania te gaan. Ook hanteren we tijdelijk soepele boekingsvoorwaarden

Kleinschalige accommodaties

Bijzondere excursies individuele Tanzania rondreis

Maak van kinderen geen bedelaars en laat snoep, pennen en cadeaus thuis

Reisadvies individuele Tanzania rondreis

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Tanzania. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Tanzania

Beste reistijd Tanzania

Individuele rondreis Tanzania

Sluit je reis af op Zanzibar

Wil je alle indrukken van je Tanzania reis rustig verwerken, sluit je reis dan af op het prachtige eiland Zanzibar. Hier kun je uiteraard heerlijk relaxen op één van de spierwitte stranden, maar er is ook genoeg te doen. Maak zeker een boottochtje met een traditionele dhow en ook een snorkeltripje hoort bij een Zanzibar-vakantie. De hoofdstad Stone Town, één van de mooiste bezienswaardigheden van Tanzania, is eveneens een bezoek waard. Hier vind je sfeervolle smalle straatjes, kleurrijke markten, een oud fort en een monument voor de slaven die hier vroeger werden verhandeld. Heel indrukwekkend! Wil je alles uit je Tanzania safari halen? Onze reisspecialist Karin helpt je graag om een bijzondere individuele rondreis Tanzania te realiseren.

Duurzaam reizen Tanzania

Wil je dat Tanzania en haar inwoners meeprofiteren van je bezoek? Dat kan! Plan niet alleen tijd in voor de beroemde wildparken, maar maak ook kennis met het platteland. Ga fietsen in de omgeving van Mto wa Mbu, langs groene bananenplantages en de lokale dorpsbar. Bezoek een fair trade- koffieplantage aan de voet van Mount Meru en vraag je lokale gids om je alles te vertellen over het groeien van koffiebonen. Natuurlijk kun je ook zelf bonen pellen, roosteren en malen, voor het lekkerste kopje koffie. Tanzania heeft ook verschillende goede doelen die je kunt bezoeken. Het Shanga River House-project in Arusha bijvoorbeeld, dat mensen met een beperking een baan én een betere toekomst biedt.

Rondreis Tanzania zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je reis Tanzania zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Karin en Astrid, de reisexperts ter plaatse, en zij stuurt je een voorstel op maat.