Janine - Reisexpert Kaapverdië

"Alle individuele eilanden hebben hun eigen karakter; als je naar Kaapverdië reist verblijf je niet slechts in één land, maar veel verschillende" zegt Janine. Ze helpt je graag om je kennis te laten maken met de prachtige eilanden en charmante cultuur.

Kaapverdië specialist

Ontwerp je rondreis op maat met de Kaapverdië specialist

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. De reisspecialist Janine helpt je graag verder om jouw ideale Kaapverdië rondreis samen te stellen. Zodra je het reisvoorstel hebt aangevraagd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Janine doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Better Places is een echte aanrader! Ze zijn flexibel en betrouwbaar en komen alle afspraken stipt na. Ze zijn zorgzaam naar de klant toe en willen echt dat je het fijn hebt. Ze denken met je mee en komen desgewenst met alternatieven. Bovendien zijn ze goed betaalbaar, sterker, goedkoper kun je het zelf niet geregeld krijgen!

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Kaapverdië zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met onze lokale specialist die ervaring heeft met Kaapverdië maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Janine je wensen door en zij stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Reisadvies voor én tijdens je Kaapverdië rondreis

Reisexpert Janine helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Kaapverdië rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Janine te allen tijde bereiken per WhatsApp. Daarnaast geeft Janine je haar eigen tips voor leuke restaurantjes en café’s tijdens je rondreis.

Kaapverdië specialist: Gemak en garanties

Als je reisprogramma helemaal naar wens is, leg je het vast via het boekingsformulier op onze site. Gemakkelijk: je betaalt in euro’s op de Triodos rekening van Better Places in Nederland. Daarnaast biedt Better Places nog meer financiële zekerheid: we zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen (SGR) en het Calamiteitenfonds.