Voorlopig geen reizen naar Kaapverdië

Op dit moment is het niet mogelijk om reisaanvragen voor Kaapverdië in behandeling te nemen. Vanaf oktober 2022 is dat weer mogelijk.

 

De Kaapverdische eilanden (ook wel Kaapverdië genoemd) vormen een vulkanische archipel van 10 kleine eilandjes voor de kust van West-Afrika. Ben je op zoek naar een veelzijdige bestemming? Dan is een rondreis Kaapverdië iets voor jou. Elk eiland heeft namelijk weer wat anders te bieden: soms prachtige ruige landschappen, een paradijs voor wandelliefhebbers, dan weer kleurrijke koloniale stadjes of mooie stranden. De levensvreugde en gastvrijheid van de bevolking, een boeiende mix van Europese en Afrikaanse volkeren, de alomtegenwoordige live-muziek, het heerlijke klimaat en een Zuid-Europese keuken van verse vis en wijn staan garant voor een verrassende en ontspannen reis, ver van het massatoerisme.

Door te reizen met een positieve impact krijg je een onvergetelijke ervaring

Ontvang een voorstel op maat

Op dit moment is het niet mogelijk om een voorstel op maat te ontvangen. Dat kan pas weer met ingang van oktober 2022.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kaapverdië

Let op: Vanwege de politieke situatie in Ethiopië is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: De verwachting is dat China vanwege corona pas in 2023 weer toeristen toelaat. Op dit moment is het daarom niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Mongolië.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Let op: Vanwege de politieke situatie in Myanmar is het momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen.

Let op: Vanwege de vele aanvragen duurt het momenteel wat langer voor je een reactie op je aanvraag ontvangt van onze reisexpert voor Kroatië & Slovenië.

Let op: Op dit moment is het helaas niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Maleisisch Borneo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kosovo.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Moldavië.

Let op: Het is op dit moment wegens drukte niet mogelijk om een rondreis naar Noord-Portugal aan te vragen voor de maanden juli en augustus. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Dan is Italië een goed alternatief.

Momenteel bieden wij alleen rondreizen op maat naar Noord-Portugal aan. Bekijk hier onze voorbeeldreizen door het noorden van Portugal.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Costa Rica met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Zuid-Afrika .

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Colombia met vertrek in juli of augustus. De beste hotels zijn volgeboekt. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Guatemala.

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Noordwest-Spanje met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. In Noordoost- en Midden-Spanje is nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Sicilië met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. Voor juni en vanaf september is er nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Sicilië met vertrek in juli of augustus. De meeste hotels en huurauto's zijn volgeboekt. In Sardinië is nog voldoende beschikbaarheid. 

Let op: het is op dit moment enkel mogelijk een actieve (wandel- en/of fiets-) reis door Zwitserland aan te vragen. 

Let op: Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag te doen voor een rondreis Jamaica met vertrek in juli en augustus. Vanaf half augustus nemen we weer nieuwe aanvragen aan voor de periode vanaf september. Wil je toch in juli of augustus op vakantie? Bekijk dan onze reizen naar Cuba of Guatemala.

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze maatregelen om veilig op reis te kunnen gaan en onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Kaapverdië maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Minimaliseer je persoonlijke uitstoot en boek een directe vlucht

Reisadvies Kaapverdië

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Kaapverdië. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Kaapverdië

beste reistijd Kaapverdië

Beste reistijd Kaapverdië

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Rondreizen in Kaapverdië

Wandelen op Santo Antao

Voor een wandelvakantie Kaapverdië is Santo Anatao zeer geschikt. Het vulkanische eiland bestaat uit ruige, puntige toppen, doorsneden door prachtige groene ribiera’s (valleien), die intensief bebouwd worden door de lokale bevolking. Je kunt hier kiezen uit een groot aantal wandelingen, variërend in lengte en zwaarte. Ook is er een spectaculair pad langs de prachtige ruige kust.

Duurzaam reizen Kaapverdië

De natuur op Kaapverdië is ideaal om wandelend te ontdekken. Een duurzame manier van reizen dus! Je kunt bijvoorbeeld vulkanen beklimmen op Fogo en hiken op het weinig bezochte eiland Sao Nicolao. Ook op Santo Antao kun je je dagen vermaken met de mooiste wandelingen. Op de eilanden vind je volop leuke, kleinschalige accommodaties die worden gerund door locals. Een mooie kans om meteen kennis te maken met de lokale cultuur, de swingende muziek en het lekkere eten. Better Places kent de beste lokale gidsen die je graag begeleiden tijdens de wandelingen. Zo zorg je dat zij geld kunnen verdienen en tegelijk leer je alles over de omgeving. Lees hier meer over duurzaam reizen met Better Places.

Veilig reizen in Kaapverdië

Als je op reis gaat in Coronatijd, wil je natuurlijk graag weten hoe het er aan toe is op de bestemming. Je wilt zorgeloos kunnen reizen, met zo weinig mogelijk risico op het gebied van Corona. We brengen je graag op de hoogte van de huidige stand van zaken, de maatregelen op je bestemming en wat je zelf kan doen zodat je veilig op reis kunt gaan in Kaapverdië.

Rondreis Kaapverdië zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je rondreis Kaapverdië zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Janine, de reisexpert ter plaatse, en zij stuurt je een voorstel op maat.

Veelgestelde vragen Kaapverdië

Wat is de beste reistijd voor Kaapverdië?

Is Kaapverdië geschikt om naartoe te reizen met kinderen?

Waar kan ik het beste wandelen op Kaapverdië?

Is Kaapverdië veilig?