Voorlopig geen reizen naar Kaapverdië

Op dit moment is het niet mogelijk om reisaanvragen voor Kaapverdië in behandeling te nemen. 

 

De Kaapverdische eilanden (ook wel Kaapverdië genoemd) vormen een vulkanische archipel van 10 kleine eilandjes voor de kust van West-Afrika. Ben je op zoek naar een veelzijdige bestemming? Dan is een rondreis Kaapverdië iets voor jou. Elk eiland heeft namelijk weer wat anders te bieden: soms prachtige ruige landschappen, een paradijs voor wandelliefhebbers, dan weer kleurrijke koloniale stadjes of mooie stranden. De levensvreugde en gastvrijheid van de bevolking, een boeiende mix van Europese en Afrikaanse volkeren, de alomtegenwoordige live-muziek, het heerlijke klimaat en een Zuid-Europese keuken van verse vis en wijn staan garant voor een verrassende en ontspannen reis, ver van het massatoerisme.

Door te reizen met een positieve impact krijg je een onvergetelijke ervaring

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze maatregelen om veilig op reis te kunnen gaan en onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Kaapverdië maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Minimaliseer je persoonlijke uitstoot en boek een directe vlucht

Reisadvies Kaapverdië

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Kaapverdië. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Kaapverdië

beste reistijd Kaapverdië

Beste reistijd Kaapverdië

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Rondreizen in Kaapverdië

Wandelen op Santo Antao

Voor een wandelvakantie Kaapverdië is Santo Anatao zeer geschikt. Het vulkanische eiland bestaat uit ruige, puntige toppen, doorsneden door prachtige groene ribiera’s (valleien), die intensief bebouwd worden door de lokale bevolking. Je kunt hier kiezen uit een groot aantal wandelingen, variërend in lengte en zwaarte. Ook is er een spectaculair pad langs de prachtige ruige kust.

Duurzaam reizen Kaapverdië

De natuur op Kaapverdië is ideaal om wandelend te ontdekken. Een duurzame manier van reizen dus! Je kunt bijvoorbeeld vulkanen beklimmen op Fogo en hiken op het weinig bezochte eiland Sao Nicolao. Ook op Santo Antao kun je je dagen vermaken met de mooiste wandelingen. Op de eilanden vind je volop leuke, kleinschalige accommodaties die worden gerund door locals. Een mooie kans om meteen kennis te maken met de lokale cultuur, de swingende muziek en het lekkere eten. Better Places kent de beste lokale gidsen die je graag begeleiden tijdens de wandelingen. Zo zorg je dat zij geld kunnen verdienen en tegelijk leer je alles over de omgeving. Lees hier meer over de impact van je reis positiever maken met Better Places.

Veilig reizen in Kaapverdië

Als je op reis gaat in Coronatijd, wil je natuurlijk graag weten hoe het er aan toe is op de bestemming. Je wilt zorgeloos kunnen reizen, met zo weinig mogelijk risico op het gebied van Corona. We brengen je graag op de hoogte van de huidige stand van zaken, de maatregelen op je bestemming en wat je zelf kan doen zodat je veilig op reis kunt gaan in Kaapverdië.

Rondreis Kaapverdië zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je rondreis Kaapverdië zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Janine, de reisexpert ter plaatse, en zij stuurt je een voorstel op maat.

Veelgestelde vragen Kaapverdië

Wat is de beste reistijd voor Kaapverdië?

Is Kaapverdië geschikt om naartoe te reizen met kinderen?

Waar kan ik het beste wandelen op Kaapverdië?

Is Kaapverdië veilig?