Mexico dmc Elvira

Plan jouw reis naar Mexico

Ben je op zoek naar een bijzondere Mexico rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Elvira, de reisexpert in Mexico. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Elvira.

Elvira, je Mexico specialist

¡Hola! Mijn naam is Elvira en ik ben de Mexico specialist. In 2007 kwam ik naar Mexico voor mijn studie en ik ben eigenlijk nooit meer weggegaan! Ik hou van de manier van leven hier, alles is meer ontspannen, mensen zijn zo open en vriendelijk en zorgen ervoor dat je je overal welkom voelt. En natuurlijk helpt het mooie weer het hele jaar door ook. Samen met mijn vriend en hond woon ik aan de Caribische kust van Playa del Carmen, waar elk weekend een vakantie lijkt. Door de jaren heen heb ik vele plekken in Mexico ontdekt. Met mijn reiservaring en Nederlandse achtergrond weet ik precies wat de leuke plekjes zijn en kan ik je dus perfect helpen jouw avontuur door Mexico samen te stellen. Ik hoop jullie snel in Mexico te mogen verwelkomen! Hasta pronto!

Ontwerp je Mexico vakantie op maat

Mexico heeft enorm veel te bieden. Ervaar het stadsleven in Mexico Stad, geniet van de heerlijke stranden op het schiereiland Yucatàn, ontdek de prachtige natuur in de regio Chiapas en duik in de Mexicaanse geschiedenis in de oude Mayasteden.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Elvira doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Elvira je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Mexico rondreis

Reisexpert Elvira helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Mexico rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Elvira altijd bereiken. Daarnaast geeft Elvira je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Mexico

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Mexico op TrustpilotRondreis of Reviews.