Mexico specialist Delphine

Plan jouw reis naar Mexico

Ben je op zoek naar een bijzondere Mexico rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Delphine, de reisexpert in Mexico. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Delphine.

Delphine - Reisexpert Mexico

Hallo, ik ben Delphine en ik ben jouw Mexico specialist. Ik heb jarenlang door Mexico en de rest van Midden Amerika gereisd. Uiteindelijk ben ik teruggekeerd naar Mexico, waar ik nu woon. Met mijn reiservaring en mijn Europese achtergrond kan ik je perfect helpen jouw avontuur door Mexico samen te stellen!

Mexico specialist Delphine

Ontwerp je Mexico vakantie op maat

Mexico heeft enorm veel te bieden. Ervaar het stadsleven in Mexico Stad, geniet van de heerlijke stranden op het schiereiland Yucatàn, ontdek de prachtige natuur in de regio Chiapas en duik in de Mexicaanse geschiedenis in de oude Mayasteden.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Delphine doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Delphine je wensen door en zij stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Ondersteuning voor én tijdens je Mexico rondreis

Reisexpert Delphine helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Mexico rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Delphine altijd bereiken. Daarnaast geeft Delphine je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Mexico reiservaringen

Bekijk reiservaringen van reizigers die met Better Places op reis gingen naar Mexico op Reisgraag of Rondreis.