Mexico heeft enorm veel te bieden. Ervaar het stadsleven in Mexico Stad, geniet van de heerlijke stranden op het schiereiland Yucatan, ontdek de prachtige natuur in de regio Chiapas en duik in de Mexicaanse geschiedenis in de oude Mayasteden. Slapen kan in kleinschalige, sfeervolle hotels of in een homestay. Zo krijg je tijdens je individuele rondreis Mexico ook nog een kijkje in het dagelijks leven van de lokale bevolking.

 

Wissel je verre reizen af met een vakantie dichterbij huis

Ontvang een voorstel op maat

Geef Elvira je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze individuele rondreizen door Mexico maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je individuele rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Neem de tijd en laat de Mexicaanse cultuur écht op je inwerken

Reisadvies Mexico

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Mexico. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Mexico

beste reistijd Mexico

Beste reistijd Mexico

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Rondreizen in Mexico

Auto huren in Mexico

Wil je optimale vrijheid, ontdek Mexico dan met een huurauto. Zo heb je de planning helemaal zelf in de hand. Vlieg bijvoorbeeld naar Cancún, waar je op het vliegveld een huurauto kunt ophalen. Door zelf te rijden, kun je stoppen waar je wilt, en het land geheel op eigen tempo verkennen. Zo kun je naast de hoogtepunten ook de minder bezochte Mayasteden bezoeken. We adviseren je wel om niet na zonsondergang de weg op te gaan. De meest veilige wegen in Mexico zijn de tolwegen. Wil je meer informatie over een self-drive reis naar Mexico of wil je gewoon een goed advies? Onze reisexpert Elvira helpt je graag!

Duurzaam reizen in Mexico

Mexico staat natuurlijk bekend om haar wereldberoemde Mayatempels en die wil elke reiziger graag zien. Maar Mexico is meer: het is ook een land met heerlijk eten, vriendelijke locals en een unieke cultuur. Wil je het land goed leren kennen en tegelijk zorgen dat de locals profiteren van je bezoek? Doe dan zeker een foodtour in Puebla, leer koken van een Mexicaanse gastvrouw en bezoek het traditionele dorpje San Juan Chamula. Bij al deze excursies ga je op pad met een lokale gids, die je alles kan vertellen over zijn land. Een mooie inkomstenbron voor de Mexicanen en je geld komt direct op de juiste plek terecht.

Rondreis Mexico zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je je rondreis Mexico zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Elvira, de lokale reisexpert, en zij stuurt je een voorstel op maat.

Veelgestelde vragen Mexico

Wat is de beste reistijd voor Mexico?

Waar vind ik de mooiste stranden van Mexico?

Wat zijn de beste Mexico reistips?

Wat mag ik niet missen tijdens mijn reis in Mexico?