Dit is je lokale reisspecialist in Wales

Plan je reis naar Wales

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Poppy, onze Wales specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Wales reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Wales. 

Ontwerp je vakantie naar Wales op maat

Wales; land van legenden. Met een sprookjesachtige, muzikale eigen taal én een draak op de vlag. Trek over de bergen, door de valleien en langs de kastelen en je snapt al snel waar al die fantastische verhalen vandaan komen.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Poppy doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Poppy je wensen door en ze stuurt je een voorstel.

Let op: De lokale reisexpert van deze bestemming spreekt geen Nederlands, de communicatie zal daarom in het Engels verlopen. Het is geen probleem als je zelf liever in het Nederlands schrijft.

Let op: Oostenrijk kan alleen via het formulier op de betreffende pagina geboekt worden.

Let op: Het is momenteel niet mogelijk om een reisaanvraag te doen voor Kirgizië.

Ondersteuning voor én tijdens je Wales rondreis

Poppy, de specialist van Wales en haar team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale rondreis door Wales, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Poppy en haar team altijd bereiken. Daarnaast geeft Poppy je tijdens de reis graag tips over de mooiste plekken en de leukste excursies.