Alhoewel het land slechts bescheiden is van formaat, heeft het een prachtige mix van sfeervolle dorpen, mysterieuze kastelen en bovenal veel natuurschoon. Tijdens een rondreis Wales kom je ongetwijfeld in aanraking met de meest iconische en hoogste berg van zowel Wales als Engeland: Mount Snowdon. Maar vergeet ook vooral niet de kust te bezoeken tijdens een wandeltocht over de Coastal Way.

Onze groepsreizen door Wales

We krijgen steeds vaker verzoeken van reizigers die alleen reizen en graag willen aansluiten bij een klein gezelschap. Doordat we de groep klein houden, ervaar je het persoonlijke karakter zoals je dat van ons gewend bent, en tegelijkertijd de gezelligheid van een groepsreis. 

Klimaatimpact

De gemiddelde uitstoot van een retourvlucht naar Wales (Cardiff) is 371kg CO2e (Bron: Atmosfair). De gemiddelde uitstoot van de retourreis met de auto is 172kg CO2 en ga je met de trein dan is de uitstoot slechts 14kg CO2 (Bron: Green Tickets).

Bekijk de klimaatimpact van onze reizen

Reduceren van CO2-uitstoot

Better Places is gestopt met het compenseren van de CO2-uitstoot van haar reizen. In plaats daarvan willen wij de CO2-uitstoot van al onze reizen elk jaar met 5% verminderen. Bekijk ons Actieplan voor het klimaat.