Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

"Heel tevreden over de reis naar Cambodja. Alles super goed geregeld. Leuke kleinschalige locaties. Vervoer was keurig op tijd. De activiteiten zijn leuk en goed georganiseerd. Snelle reactie van Jurry op een vraag tijdens de reis. We zijn nu voor de 2e keer op reis geweest via Better Places en gaan zeker volgend jaar weer. We hebben onze perfecte reisorganisatie gevonden! 

Lees hieronder meer Cambodja reiservaringen.

"De reis was volledig afgestemd op onze wensen. Wij wilden graag een goede indruk van het land krijgen en een beetje buiten de grote trekpleisters blijven. Dat is helemaal gelukt! De reis was van begin tot eind perfect georganiseerd. We konden alles uit handen geven en genieten zonder zorgen over chauffeurs gidsen of hotelboekingen. De plekken die we bezocht hebben zou je zelf niet op gekomen zijn omdat je gewoon niet genoeg weet van het land."

Meer Cambodja reiservaringen?

Benieuwd naar Cambodja reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Cambodja.

Plan jouw reis naar Cambodja

Ben je op zoek naar een bijzondere Cambodja rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Jurry, de reisexpert in Cambodja. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Jurry.

Reiservaringen Cambodja

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Cambodja op Trustpilot of Rondreis.

Cambodja met kinderen

Wil je graag naar Cambodja reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Cambodja met kinderen.

Beste reistijd Cambodja

Hou voor de mooiste Cambodja ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Cambodja is in de maanden november tot en met april. Lees meer over de beste reistijd Cambodja.