In 2024 bestaat Better Places 10 jaar! Dat vieren we met een aantal speciale jubileumreizen, zowel individueel als in een kleine groep. Voor deze 10 jubileumreizen hebben we met onze lokale reisexperts van over de hele wereld de handen ineengeslagen. In dit unieke reisaanbod komt 10 jaar aan ervaring samen met het mooiste van de bestemming en onze missie om met reizen zoveel mogelijk goed te doen voor mens en natuur. Het allerbeste van Better Places dus. Lees gauw verder, droom alvast weg bij de bestemmingen en boek op tijd om nog dit jaar zo’n onvergetelijke reis te maken.

Gratis Water-to-Go fles bij je boeking

Better Places en Water-to-Go slaan de handen ineen om onnodig plastic afval dat veroorzaakt wordt door het toerisme tegen te gaan. Iedereen die een jubileumreis boekt krijgt een Water-to-Go fles cadeau! Met deze duurzame filterfles kan je voortaan veilig water drinken op je bestemming en plasticvrij op reis. Zo draag je bij een duurzamere manier van reizen

Waarom een jubileumreis boeken?

In de afgelopen tien jaar hebben we voor tienduizenden reizigers een unieke reisbeleving uitgestippeld. Reizen naar bestemmingen ver weg en dichtbij, voor de meest diverse reisgezelschappen en altijd met aandacht voor de wensen van de reiziger én het belang van de lokale bevolking en de natuur. Al die kennis en ervaring hebben we nu gebundeld in 10 unieke reizen. Deze jubileumreizen zijn zo samengesteld dat je als reiziger optimaal ervaart waar Better Places voor staat. Zo maak je maximale positieve impact op de bestemming, is er veel lokale beleving en zie je hoogtepunten maar ook de minder bekende plekken. Zo geniet jij van de mooiste belevenissen en maak je met je bezoek echt een verschil. De ideale reisroute dus!

Individuele jubileumreizen

Voor ons 10-jarig jubileum lanceren we in totaal 4 nieuwe individuele reizen. Naar Tanzania, Cuba, Zweden en Costa Rica. De lokale reisexperts op deze bestemmingen hebben op basis van alle geboekte reizen in de afgelopen jaren de ideale reisroute samengesteld. Dat betekent een afwisselend programma met bijzondere excursies, mooie (wandel)routes, authentieke ontmoetingen en bijzondere overnachtingen. Je kunt er bij deze jubileumreizen van op aan dat ze je de beste beleving bezorgen. Daarom hebben de reizen een vast programma en zijn ze extra eenvoudig te boeken. Een dagje langer of korter? Dat kan altijd.

Extra bijzondere groepsreizen

In de afgelopen jaren zijn we naast onze individuele reizen ook begonnen met het organiseren van groepsreizen. En die worden enthousiast ontvangen! Deze reizen zijn ideaal voor wie een avontuurlijke reis wil maken, maar wel onbezorgd wil genieten en in gezelschap van een kleine groep gelijkgestemden. Daarom organiseren we in 2024 ter ere van ons 10-jarig bestaan zes speciale groepsreizen. Stuk voor stuk met een zeer bijzonder programma, naar de mooiste plekken en leukste belevingen uit het bestaande aanbod. Deze groepsreizen zijn met veel zorg en kennis samengesteld door onze lokale reisexperts. Voor een aantal bestemmingen wordt de reis zelfs door hen persoonlijk begeleid!

De Jubileumreizen