Georgië reizen op maat

Georgië staat bekend om haar indrukwekkende berglandschappen. Loop door oude stadjes, bezoek de Zwarte Zee, wandel door natuurgebieden en bezoek een grotklooster. Er is genoeg te doen en te zien in Georgië. Onze lokale reisexpert Mari kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Mari woont haar hele leven al in Georgië en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw reis naar Georgië naar wens te maken. Bekijk onze Georgië reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis met hulp van Mari.

Waarom Georgië?

Georgië is een vrij onbekend maar ideaal vakantieland. Vanaf Tbilisi heb je verschillende mogelijkheden om je Georgië avontuur echt te beginnen. Ga een paar dagen hiken of paardrijden in de Kaukasus, rondom Kazbegi of reis via het afgelegen David Gareja klooster in het droge grensgebied met Azerbeidzjan naar de wijnregio van Georgië: Kakheti. Wie naar het Westen afreist kan kiezen tussen een mix van cultuur en natuur rondom Kutaisi of relaxen aan het strand van de Zwarte Zee. Maar ook als wijnliefhebber ben je in Georgië aan het juiste adres, want Georgië telt verschillende wijngebieden.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Georgië reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Georgië reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!