Kroatië reizen op maat

Kroatië is een veelzijdig en prachtig land vanwege de geweldige kuststrook met historische steden, talloze eilanden en baaien en verschillende natuurparken. Bekijk onze Kroatië reizen en doe inspiratie op voor jouw reis. Onze lokale reisexpert Melissa kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig aangepast aan je wensen. Melissa is half Kroatisch en kent de bestemming door en door. Gebruik haar expertise om jouw ideale reis naar Kroatië te beleven.

Waarom Kroatië?

Iedereen zou het veelzijdige Kroatië minstens één keer moeten bezoeken. In een rondreis Kroatië mogen bezienswaardigheden als de spectaculaire kustlijn, met mooie strandjes en besloten baaien en schilderachtige steden als Pula en Zagreb niet ontbreken. Maar Kroatië heeft ook prachtige natuur in nationale parken als Plitvice. Je kunt je reis afsluiten met een vakantie Dubrovnik. Je kunt hier uitgebreid door de achterafstraatjes en over de stadsmuren van deze schilderachtige stad dwalen. Zo wordt het een reis om nooit te vergeten.

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Kroatië reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Kroatië reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!

Veelgestelde vragen Kroatië reizen

Is Kroatië een veilig vakantieland?

Kan ik met mijn eigen auto naar Kroatië reizen?

Is Kroatië duur?