Dilo - Reisexpert Malawi

Ik woon al een aantal jaar in Malawi, het Warme Hart van Afrika! Hoewel ik nog steeds een die-hard natuurliefhebber ben, heeft Malawi mijn liefde voor mensen ook laten groeien. Sowieso kan natuurbescherming pas echt een succes zijn als de mensen in die omgeving zich betrokken voelen. Door met hen samen te werken, hoor je de mooiste verhalen en de meest interessante levenslessen. 

Dilo reisexpert Malawi

Advies van je Malawi specialist

"Hoewel veel mensen nog niet hebben ontdekt hoe ontzettend gaaf de safari’s in Malawi zijn, zijn het de supergastvrije en vriendelijke mensen die jouw reis pas echt bijzonder maken. Natuurlijk vergeet je nooit hoe je oog in oog kwam met een grote kudde olifanten, hoe je tijdens een boot safari werd toegelachen door de nijlpaarden en hoe je midden in de nacht ineens rechtop in bed zat, omdat er een leeuw op een paar meter afstand begon te brullen. Dat zijn absoluut herinneringen voor het leven. Maar de momenten die het meeste indruk maken, zijn de ontmoetingen in Malawi.

Maak vroeg in de ochtend een praatje met de vissers, die met hun houten kano’s terugkomen na een nacht werken op Lake Malawi. Zoek een plekje in de schaduw van een enorme Baobab boom en luister naar de verhalen van de Chief in het dorp. Of spring in de stad achterop een kabaza, een fietstaxi, om meer over de geschiedenis te leren."

Plan jouw reis naar Malawi

Ben je op zoek naar een bijzondere Malawi rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Dilo, de reisexpert in Malawi. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Dilo.

Ontwerp je Malawi vakantie op maat

"Jij verdient het ook om de Malawi Magic te beleven. Als jouw on the ground specialist, stel ik een reis samen die precies past bij je eigen wensen. We hebben veel contact, zowel voor als tijdens jouw unieke Droomreis. Natuurlijk ben ik altijd beschikbaar stel dat je onderweg ergens hulp bij nodig hebt. Maar vooral ook om te horen het hoe je aan het genieten bent (super leuk als je af en toe eens een foto wilt sturen!), of om nog wat extra tips op de route te geven."

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Malawi specialist Dilo doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Dilo je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Malawi rondreis


Reisexpert Dilo, je Malawi specialist helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Malawi rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Dilo altijd bereiken. Daarnaast geeft hij je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies. Meer Malawi tips? Lees de blogs over Malawi op de website van Columbus magazine. 

Iets te vieren?

 
Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere reis? Samen met Dilo ontwerp je je rondreis met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking


Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Malawi zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie. Op deze manier zorgen we er ook voor dat de lokale bewoners zoveel mogelijk profiteren van je bezoek!

Reiservaringen Malawi


Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Malawi op TrustpilotRondreis of Reviews.