Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

””Vanaf het eerste contact was alles zeer persoonlijk en zo is de reis ook samengesteld. Bij aankomst werden we opgewacht door Maaike en Chuda die vervolgens continue bereikbaar waren voor vragen. Alles was prima geregeld en we nemen Better Places zeker in overweging bij een volgende reis.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Rondreis met privé chauffeur en gids gemaakt in Nepal. Alles goed geregeld door de plaatselijke Maaike en Chudda. We ontmoetten onze gids de eerste dag en de laatste namen we afscheid als vriend. Prachtige en ontroerende ervaring. We willen nog eens terug om meer te wandelen en natuur te zien!”

Meer Nepal reiservaringen?

Benieuwd naar Nepal reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Nepal.

Plan jouw reis naar Nepal

Ben je op zoek naar een bijzondere Nepal rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Maaike, de reisexpert in Nepal. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Maaike.

Reiservaringen Nepal

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Nepal op TrustpilotRondreis of Reviews.

Nepal met kinderen

Wil je graag naar Nepal op vakantie met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Nepal met kinderen.

Beste reistijd Nepal

Hou voor de mooiste Nepal ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Nepal hangt mede af van de vraag of je een trektocht gaat lopen en hoe hoog je dan gaat. Ga je alleen rondreizen kun je buiten de regentijd in juli en augustus prima rondreizen. Ga je een trekking maken, dan is het voor- en najaar geschikt, evenals de winter als je onder de 3000 meter blijft. Lees meer over de beste reistijd Nepal.