Reisspecialist Nepal

Plan jouw reis naar Nepal

Ben je op zoek naar een bijzondere Nepal rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Maaike, de reisexpert in Nepal. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Maaike.

Maaike, Nepal specialist

"Ik heb een zwak voor authentieke, avontuurlijke reizen. Samen met mijn man Chuda run ik een reisbureau in Kathmandu en graag stellen wij samen jouw unieke en onvergetelijke reis op maat samen. Naast de culturele hoogtepunten of een meerdaagse wandeling in de bergen, laten we je ook graag kennismaken met de Nepalese bevolking. Al onze reizen zijn ecologisch en duurzaam, met respect voor de lokale bevolking. Wij werken enkel samen met lokale partners en ondersteunen een aantal sociale projecten ter plaatse." Lees meer over Maaike in dit interview.

Ontwerp je Nepal vakantie op maat

De natuur in Nepal is overweldigend en de diversiteit van dit land is grandioos; er zo veel te zien, te doen en te ontdekken in dit kleine land! Nergens ter wereld vind je zo'n enorme diversiteit aan trektochten op alle denkbare niveaus, van een dag tot meer dan een maand. Maar ook als je geen trektocht wilt maken, kom je volop aan je trekken in Nepal.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Maaike doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Maaike je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Nepal rondreis

Reisexpert Maaike en haar team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Nepal rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Maaike en haar team altijd bereiken. Daarnaast geeft Maaike je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Nepal

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Nepal op TrustpilotRondreis of Reviews.