Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”We hebben onze route zelf bepaald en de lokale expert in Oezbekistan gevraagd dit voor ons te organiseren. Het was super. Alles klopte, trein en lokale vliegtickets, hotels en transfers van en naar hotels. Erg vriendelijke mensen zeer betrokken die altijd voor ons klaar stonden. Prachtig, gastvrij land waar we enorm van hebben genoten”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”De lokale reisagent had alles perfect geregeld. Iedere keer werden we exact op tijd opgewacht om ons naar het hotel te brengen dan wel naar station of vliegveld. We hebben van verschillende gidsen gebruik gemaakt en die wisten ons met veel enthousiasme van alles uit te leggen over hun stad of regio. Ik kan geen enkel negatief punt opnoemen van deze reis.”

Plan jouw reis naar Oezbekistan

Ben je op zoek naar een bijzondere Oezbekistan rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Mahmud, de reisexpert in Oezbekistan. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Mahmud.

Reiservaringen Oezbekistan

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Oezbekistan op TrustpilotRondreis of Reviews.

Beste reistijd Oezbekistan

Hou voor de mooiste Oezbekistan ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Oezbekistan is in het voor- of najaar. Lees meer over de beste reistijd Oezbekistan.