Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Better Places heeft met zeer veel liefde, passie en persoonlijke aandacht een prachtige rondreis op maat voor ons gemaakt. De reis was ontzettend afwisselend en we sliepen in beeldschone en vaak zeer romantische hotelletjes. We hebben zoveel van Panama gezien.”

Lees hieronder meer Panama reiservaringen 

Reiservaringen Panama Boquete vrouw

Plan jouw reis naar Panama

Ben je op zoek naar een bijzondere Panama rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Liesbet, de reisexpert in Panama. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek.  Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Liesbet.

Reiservaringen Panama

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Panama op Trustpilot of Rondreis.

Panama met kinderen

Wil je graag naar Panama reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Panama met kinderen.

Beste reistijd Panama

De beste reistijd voor Panama is in de maanden december tot en met april. Ook in de overige maanden kan je prima reizen door Panama. Lees meer over de beste reistijd Panama.