Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

We hebben contact opgenomen met Sylvia, de Zweden specialist van Better places (omdat de reizen naar Cambodja en Peru zo goed bevallen waren) en onze wensen opgegeven. Sylvia heeft goed rekening gehouden met onze wensen om vooral veel te kunnen genieten van de natuur en overnachtingen op plekken waar onze hond Lani ook welkom was. Dit heeft geleidt tot een mooi reisplan met diverse overnachtingsplekken in met name midden-Zweden.

Lees meer over de ervaringen van Danielle en Antoine in hun reisblog

Een top zomervakantie in familieverband. We wilden naar de ongerepte wildernis met wildlife, rust en inspannende ontspanning en we hebben het allemaal gekregen in overvloed. Een goed uitgebalanceerd programma met georganiseerde activiteiten en gezinsmomenten zorgden voor een topvakantie!

Plan jouw reis naar Zweden

Ben je op zoek naar een bijzondere Zweden rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met je reisexpert in Zweden. Sylvia of Elsbeth maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij een van onze Zweden specialisten.

Reiservaringen Zweden

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Zweden op Trustpilot of Rondreis.

Zweden met kinderen

Wil je graag naar Zweden op vakantie met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Zweden met kinderen.

Beste reistijd Zweden

Hou voor de mooiste Zweden ervaring rekening met de beste reistijd Zweden. Maar wellicht speelt voor jou ook de vraag hoe druk het is in de verschillende maanden een rol. Lees meer over de beste reistijd Zweden.