Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

We hebben contact opgenomen met Sylvia, de Zweden specialist, en onze wensen opgegeven. Sylvia heeft goed rekening gehouden met onze wensen om vooral veel te kunnen genieten van de natuur en overnachtingen op plekken waar onze hond Lani ook welkom was. 

            Lees meer over de ervaringen van Danielle en Antoine in hun reisblog

Plan jouw reis naar Zweden

Ben je op zoek naar een bijzondere Zweden rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met je reisexpert in Zweden. Sylvia of Elsbeth maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij een van onze Zweden specialisten.

 

Reiservaringen Zweden

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Zweden op TrustpilotRondreis of Reviews.

Zweden met kinderen

Wil je graag naar Zweden op vakantie met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Zweden met kinderen.

Beste reistijd Zweden

Hou voor de mooiste Zweden ervaring rekening met de beste reistijd Zweden. Maar wellicht speelt voor jou ook de vraag hoe druk het is in de verschillende maanden een rol. Lees meer over de beste reistijd Zweden.