Een individuele rondreis Zweden, of meer specifiek naar Midden-Zweden. Misschien denk je gelijk aan hoofdstad Stockholm als je Midden-Zweden hoort. Maar dit stukje onontdekt paradijs voor natuurliefhebbers heeft zoveel meer te bieden! Een reis naar Midden Zweden is een reis door de provincies Västmanland, Dalarna en Gästrikland. Het is als een stap terugzetten in de tijd. Je kunt er uren wandelen rond de meren en tussen de bossen zonder een mens tegen het lijf te lopen. Midden-Zweden is tevens Europa’s dichtste wildernis, waarbij je de kans krijgt om dieren als bevers, elanden en zelfs wilde bruine beren van dichtbij te observeren.

Zonder vliegen naar Zweden

Zweden is prima bereikbaar per trein. Een treinreis naar Zweden is een geweldige belevenis, waarbij je onderweg een aantal mooie stops kunt maken. Wij raden je dan ook aan om je treinreis onderdeel te laten zijn van je reis.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Sylvia je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?
Welke (andere) Baltische Staten wil je nog meer bezoeken?

Boeken zonder zorgen

Bij het uitvoeren van je reis staan je gezondheid en veiligheid bij ons op nummer één. Daarom hebben we een aantal richtlijnen opgesteld, zodat je veilig op reis kunt gaan. Ook hanteren we tijdelijk soepele boekingsvoorwaarden.

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen door Zweden maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Ook voor de doorgewinterde reiziger valt er in Europa nog veel te ontdekken

Reisadvies Zweden

Alle praktische informatie voor een rondreis naar Zweden. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Zweden

Beste reistijd Zweden

Rondreizen in Midden Zweden

Een rondreis Zweden zelf samenstellen?

Bij Better Places kun je rondreis Zweden zelf samenstellen. Geef je wensen door aan Sylvia, de reisexpert ter plaatse, en zij stuurt je een voorstel op maat.