Josefina - Reisexpert Azoren

olá! Ik ben Josefina en ik ben je reisspecialist op de Azoren. Ik heb Portugese roots en woon al meer dan 10 jaar op Pico. Door mijn passie voor de natuur op de Azoren ben ik begonnen met reizen op maat maken. Nu wil ik jou graag kennis laten maken met de prachtige wandelroutes, de walvissen en alle andere mooie dingen die hier te zien zijn. Ik hoop je snel hier te ontmoeten! Laat me weten wat je wensen zijn en ik stuur je een voorstel op maat.

Reisspecialist Azoren Josefina

Reizen op maat samenstellen 

Josefina stelt graag samen met haar collega een reis door de Azoren voor je samen, volledig aangepast op jouw wensen. Ze bied je een gevarieerd aanbod aan excursies en accommodaties om zo een unieke reis voor jou te creëren. Ze krijgt hierbij hulp van lokale restauranthouders, gidsen, taxichauffeurs, etc. Zo weet je zeker dat je ook met de lokale bevolking kennis gaat maken! Josefina laat je graag zien dat een reis door de Azoren de perfecte combinatie is tussen natuur, cultuur, actieve excursies en ontspannende activiteiten. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw Azoren reis? Neem contact op met Josefina en neem een kijkje bij onze voorbeeldreizen! 

Ontwerp je Azoren vakantie op maat 

De Azoren zijn de perfecte bestemming voor elke natuurliefhebber. Het groene landschap, de vulkanen en de verschillende plantages zijn plekken voor de mooiste wandelingen. Op één bestemming bezoek je verschillende eilanden, die elk weer uniek zijn en je andere dingen te bieden hebben. Zo raak je nooit uitgekeken!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Josefina doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen. 

Ontvang een voorstel op maat

Geef Josefina je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Azoren rondreis 

Azoren specialist Josefina en haar team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Azoren rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Josefina en haar team altijd bereiken. Daarnaast geeft Josefina je, tijdens de reis, tips voor leuke restaurantjes en excursies. 

Reiservaringen

Bekijk reiservaringen van reizigers die met Better Places op reis gingen op Reisgraag of Rondreis.