De Azoren zijn dé bestemming voor elke natuurliefhebber. Deze Portugese eilandengroep bied je een afwisselende vakantie vol bijzondere belevenissen. Tijdens een rondreis op de Azoren bezoek je verschillende eilanden die elk hun eigen unieke karakter hebben. Geniet van de indrukwekkende vulkanen, warmwaterbronnen en het intens groene landschap. Laat je meenemen door lokale gidsen, op zoek naar walvissen, dolfijnen en bijzondere vogels. Na een dag vol avonturen ontspan je op een terrasje in een van de vele gezellige kustplaatsjes. 

Ontvang een voorstel op maat

Geef Josefina je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Let op: Helaas is het niet mogelijk om een aanvraag te doen voor juli en augustus, omdat deze maanden al volgeboekt zijn.

Klimaatimpact

De gemiddelde uitstoot van een retourvlucht naar de Azoren (Ponta Delgada, São Miguel) is 1517kg CO2e (Bron: Atmosfair). 

Bekijk de klimaatimpact van onze reizen

 
Lees meer over de echte prijs van vliegen.

Boeken zonder zorgen

Lees alles over onze speciale soepele boekingsvoorwaarden.

Kleinschalige accommodaties

Tijdens onze rondreizen op de Azoren maken we gebruik van kleinschalige accommodaties waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Bijzondere excursies

Je kunt tijdens je Azoren rondreis prachtige ervaringen opdoen bij de lokale gemeenschap en draagt daarmee meteen een steentje bij aan het goede dat toerisme kan brengen.

Reisadvies Azoren

Alle praktische informatie voor een reis naar de Azoren. Van veiligheid en praktische tips, tot inentingen en geldzaken. 

Praktische informatie


Beste reistijd Azoren

Beste reistijd Azoren