Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Ons Litouwen avontuur was een droom die uit kwam! Onze gids Paulius vertelde ons uitgebreid over de Litouwse geschiedenis, architectuur en cultuur en gaf ons een goed gevulde ervaring om het land te leren kennen.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”De lokale reisexpert was erg fijn om mee te communiceren en het was gemakkelijk om onze reis te regelen. Tijdens de reis waren de ontmoetingstijden altijd duidelijk en efficiënt geregeld. De gids vertelde veel over de geschiedenis en cultuur. Alles was erg veilig en goed georganiseerd. Bedankt voor deze fantastische ervaring!”

 

Plan jouw reis naar de Baltische Staten

Ben je op zoek naar een bijzondere Baltische Staten rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Egle, de reisexpert in de Baltische Staten. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Egle.

Reiservaringen Baltische Staten

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar de Baltische Staten op TrustpilotRondreis of Reviews.

Baltische Staten met kinderen

Wil je graag naar de Baltische Staten reizen met je gezin en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Egle kan je reis afstemmen op de wensen van jou én je kinderen.

Beste reistijd Baltische Staten

Hou voor de mooiste Baltische Staten ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Baltische Staten is van mei t/m september. Lees meer over de beste reistijd Baltische Staten.