Baltische Staten reizen op maat

Wie een individuele rondreis door de Baltische Staten maakt kan rekenen op een avontuurlijke aaneenschakeling van reiservaringen. Estland, Letland en Litouwen, de drie landen van de Baltische Staten, bieden talloze mogelijkheden voor avontuur. Bekijk onze Baltische Staten reizen en doe inspiratie op voor jouw reis. De reisexpert van de Baltische Staten helpt je graag met het samenstellen van jouw ideale reis, volledig aangepast aan je wensen. Ontvang een voorstel op maat van Giedré om vervolgens de ideale reis te plannen.

Waarom Baltische Staten?

De Baltische Staten, gelegen in Noord-Europa, barsten van ongerepte natuur, mysterieuze meren, verrassende dorpjes en bruisende steden. De drie landen Estland, Letland en Litouwen bieden veel mogelijkheden voor een actieve vakantie waar je op je eigen tempo doorheen kunt reizen. Proef van de rijke cultuur, wandel door de vele nationale parken en bezoek de Koerse Schoorwal, een van de langste zandplaten van Europa. Massatoerisme komt in de Baltische Staten niet voor, dus je ervaart echt de puurheid en de rust van de bestemming. 

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Persoonlijke aandacht tijdens je Baltische Staten reis

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Baltische Staten reis zijn onze reisexperts makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!