Reisspecialist Baltische Staten Egle

Plan jouw reis naar de Baltische Staten

Ben je op zoek naar een bijzondere Baltische Staten rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Egle, de reisexpert in de Baltische Staten. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Egle.

Egle - Reisexpert Baltische Staten

Hallo, mijn naam is Egle en ik ben je Baltische Staten specialist. Graag stel ik een reis voor je samen door de veelzijdige Baltische Staten; de landen van eeuwenoude steden, ongerepte natuur, eindeloze bossen, verlaten zandstranden en een rijke historische cultuur.

Reisspecialist Baltische Staten - Egle

Alina, je Baltische Staten specialist

Tijdens haar studie archeologie leerde Alina om nog meer te zoeken naar de onbekende plekken. "Als je de hoek omgaat, kun je zomaar iets speciaals tegenkomen, iets verrassends. Naar die kleine verrassingen en verborgen parels ga ik graag voor je naar op zoek." De laatste jaren heeft ze veel gereisd in de Baltische Staten om haar kennis van de bijzondere landen nog meer uit te breiden. "Iedere keer dat ik op reis ben zie ik weer nieuwe dingen en verbaast het me hoe magisch sommige plekken zijn in Litouwen, Letland en Estland." Haar doel is om je als reiziger kennis te laten maken met de unieke cultuur en om juist het contact met de locals op te zoeken. "Ik kijk er naar uit om samen met jou een authentieke rondreis door de Baltische Staten te plannen."

Lina - Reisexpert Baltische Staten

Hi, ik ben Lina en samen met Egle en Alina ben ik je reisexpert voor de Baltische Staten. Ik help je graag om een prachtige rondreis samen te stellen en onvergetelijke herinneringen te creëren. Vraag een voorstel aan op maat. 

Lina reisspecialist Baltische Staten

Ontwerp je Baltische Staten vakantie op maat

De Baltische Staten bestaan uit de landen Estland, Letland en Litouwen. Stuk voor stuk zijn het bijzonder authentieke landen. Gezellige en eeuwenoude steden worden gecombineerd met unieke natuurgebieden en veel cultuur. De landen zijn goed te combineren en dat biedt een mooie mogelijkheid om in relatief korte tijd de verschillen tussen de landen te ontdekken. Prachtige vakantie landen voor alle leeftijden!

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Egle doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Egle je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Baltische Staten rondreis

Reisexpert Egle en haar team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Baltische Staten rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Egle en haar team altijd bereiken. Daarnaast geeft Egle je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Baltische Staten

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar de Baltische Staten op Trustpilot of Rondreis.