Reizen op maat samenstellen

Jan houdt van de bergen en hij is dan ook regelmatig in de bergen te vinden. Daarnaast kan hij er echt van genieten om te ontdekken hoe het leven in een land in elkaar zit. "Ik laat je graag kennismaken met de mooiste plekken die ik tijdens mijn vele verblijven in Bhutan heb leren kennen. Bovendien vind ik het contact tussen reizigers en de lokale bevolking erg belangrijk, zodat ook jij ontdekt hoe mensen in Bhutan wonen en werken."

Je eigen Bhutan rondreis

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Bhutan? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Jan, onze lokale Bhutan specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Bhutan reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Bhutan of de beste reistijd Bhutan.

Jan - Reisexpert Bhutan

In 1988 maakte ik mijn eerste reis door Bhutan. Ik werd meteen gegrepen door het land en heb er anderhalf jaar gewoond. Momenteel woon in in de Indiase Himalaya, maar ik kom nog steeds regelmatig in Bhutan. Samen met mijn Bhutanese partner Jurmey kan ik elk soort reis voor je samenstellen.

Bhutan reisspecialist Jan

Jurmey, Bhutan specialist

Jurmey is de man achter de schermen die Jan helpt bij het organiseren van reizen in Bhutan. Hij is een van die reisexperts die nooit lang op het kantoor blijft zitten, maar er met de gasten op uittrekt om nieuwe routes te verkennen. Ook in meest afgelegen dorpjes weet men wie Jurmey is. Jurmey is geboren in Oost-Bhutan en hij heeft daarom uitgebreide kennis van deze regio. Oost-Bhutan heeft een ongereptheid en oorspronkelijkheid die je in andere delen van Bhutan niet meer vindt. Dankzij Jurmey’s contacten in deze regio kan Better Places reizen aanbieden die je bij andere organisaties niet tegenkomt. Ooit liet Jurmey Jan kennis maken met Bhutan. Dat smaakte zozeer naar meer dat het volgende verblijf anderhalf jaar duurde. Met Jurmey kan de ‘reis van je leven’ uitlopen op een levenslange reis.

Ugyen - gids in Bhutan

Mijn naam is Ugyen. Ik vind niets leuker dan met mensen door Bhutan te reizen en hen mijn bijzondere land te laten zien. Ik kijk ernaar uit om je kennis te laten maken met het Land van de Donderdraak!

Bhutan gids Ugyen

Ontwerp je Bhutan rondreis op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Jan doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Jan je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Bhutan rondreis

Reisexpert Jan en zijn team helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Bhutan rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Jan en zijn team altijd bereiken. Daarnaast geeft Jan je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Bhutan reis? Samen met Jan ontwerp je je individuele rondreis Bhutan met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Bhutan zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Bhutan

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Bhutan op TrustpilotRondreis of Reviews.