Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places begin 2021 opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

Onze Bhutan reis met gids en chauffeur was geweldig mooi met veel cultuur (traditioneel, Boeddhistisch), ongerepte natuur en mooie, vrolijke en open mensen. Jan heeft goed geluisterd en gereageerd op onze wensen, vragen en twijfels. Ook was prettig dat wij 3 keer een telefoontje kregen van Jan om te kijken of alles naar wens verliep.”

Lees hieronder meer Bhutan reiservaringen.

Dit was een reis uit duizenden! We zijn in 12 dagen van oost- naar west-Bhutan gereisd, op aanraden van Jan, de reisexpert, en dat was perfect advies. We hadden het oosten niet willen overslaan! Het oosten is meer ongerept, schitterend groen en in de vele tempels waren we vaak de enigen. Wij kozen voor een combinatie van cultuur (tempels), natuur (hikes) en een festival in Bumthang. Onze gids probeerde ook steeds extra wandelingen in te passen, om de vele uren in de auto te compenseren. En de natuur is prachtig, dus dat is echt aan te raden.

Meer Bhutan reiservaringen?

Benieuwd naar Bhutan reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Bhutan.

Plan jouw reis naar Bhutan

Ben je op zoek naar een bijzondere Bhutan rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Jan, de reisexpert van Bhutan. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Jan.

Reiservaringen Bhutan

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Bhutan op Trustpilot of Rondreis.

Bhutan met kinderen

Wil je graag naar Bhutan reizen met je gezin en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Jan kan je reis afstemmen op de wensen van jou én je kinderen.

Beste reistijd Bhutan

Hou voor de mooiste Bhutan ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Bhutan is in het voor- en najaar. Lees meer over de beste reistijd Bhutan.