Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

Meer Bhutan reiservaringen?

Benieuwd naar Bhutan reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Bhutan.

Plan jouw reis naar Bhutan

Ben je op zoek naar een bijzondere Bhutan rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Jan, de reisexpert van Bhutan. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Jan.

Bhutan met kinderen

Wil je graag naar Bhutan reizen met je gezin en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Jan kan je reis afstemmen op de wensen van jou én je kinderen.

Beste reistijd Bhutan

Hou voor de mooiste Bhutan ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Bhutan is in het voor- en najaar. Lees meer over de beste reistijd Bhutan.