Marion - Reisexpert Chili

"Ik ken Chili inmiddels heel goed en ik heb een goed lokaal netwerk opgebouwd. Toen ik nog reisbegeleider was, werkte ik altijd nauw samen met lokale gidsen, chauffeurs en hoteleigenaren. We werkten altijd als een team, want een mooie reis organiseren doe je samen. Vertel me wat je zoekt, waar je interesses liggen, wat je absoluut wilt zien. Ik ontwerp je droomreis."

Reisexpert Chili

Reizen door Chili

Je kunt genieten van de uitgestrekte Atacama woestijn in het noorden, de centrale vallei rond Santiago de Chile met haar bijzondere wijnen in het centrum van het land, het weidse en lege Patagonia in het zuiden, de langgerekte kustlijn met witte stranden en ruige fjorden en heel veel lekkere vis en zeevruchten in het westen en de Andes altijd zichtbaar en op een steenworp afstand aan de oostkant. Leer Chili, de Chilenen en haar gebruiken kennen. Ik help je graag met het samenstellen van een unieke reis, geheel ingericht naar jouw idee, waarin al je wensen en verwachtingen samenkomen. Vertel me wat je zoekt, waar je interesses liggen, wat je absoluut wilt zien. Ik ontwerp je droomreis. Bienvenidos in Chile, ofwel, ik heet je van harte welkom in Chili.

Plan jouw reis naar Chili

Ben je op zoek naar een bijzondere Chili rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Marion, de reisexpert in Chili. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Marion.

Ontwerp je individuele rondreis Chili op maat

Laat je inspireren door onze voorbeelden van een rondreis Chili. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Marion doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Marion je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Chili rondreis

Reisexpert Marion helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Chili rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Marion altijd bereiken. Daarnaast geeft Marion je haar eigen tips voor leuke restaurantjes en excursies tijdens je rondreis.

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere reis? Samen met Marion ontwerp je je rondreis met net dat beetje extra. Zo wordt je individuele rondreis Chili onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Chili zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Chili

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Chili op TrustpilotRondreis of Reviews.