Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Marion, de lokale Chili-expert gaf ons uitstekende adviezen bij het uitstippelen van de reis. Haar terreinkennis en contacten hielpen bij het uitwerken van een uitgebalanceerd en avontuurlijk reisplan en bij het selecteren van de uitstekende gidsen. Hotelkeuze was eveneens prima. Ook tijdens de reis hielden we contact zodat laatste aanpassingen en tips mogelijk waren. Dit was onze eerste ervaring met deze formule (vroeger deden we alles zelf), en we zijn zeer tevreden met onze keuze, topreis!.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Gedurende de gehele reis leek het alsof wij een onzichtbare reisagent bij ons hadden die alles voor ons regelde. Zeker gezien de korte tijdsperiode tussen aanvraag en reis, was het werken met een lokale reisagent onmisbaar. Alle inspanningen van Better Places en met name Marion hebben onze droomreis mogelijk gemaakt, deze manier van werken kan ik iedereen aanbevelen en zou ik in een volgend geval zeker weer doen.”

Meer Chili reiservaringen?

Benieuwd naar Chili reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Chili.

Plan jouw reis naar Chili

Ben je op zoek naar een bijzondere Chili rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Marion, de reisexpert in Chili. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Marion.

Reiservaringen Chili

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Chili op TrustpilotRondreis of Reviews.

De hoogtepunten van Chili

Wil je graag naar Chili reizen en er zeker van zijn dat je de mooiste plekken te zien krijgt? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen in alle soorten en maten. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Chili hoogtepunten.

Beste reistijd Chili

Houd voor de mooiste Chili ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Noord-Chili is mei t/m oktober en voor Zuid-Chili november t/m maart. Lees meer over de beste reistijd Chili.