Ecuador specialist René

Plan jouw reis naar Ecuador

Ben je op zoek naar een bijzondere Ecuador rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met René, de reisexpert in Ecuador. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij René.

René - Reisexpert Ecuador

Hola! Ik ben René, jouw Ecuador specialist. Ik kom uit Nederland, maar woon sinds 2007 in Ecuador. Ook voor die tijd kwam ik al regelmatig in dit mooie land om familie te bezoeken en rond te reizen. Laat mij weten wat belangrijk is voor je droomreis naar Ecuador, zodat we die samen kunnen gaan plannen.

Rondreis Ecuador specialist René

Ontwerp je individuele rondreis Ecuador op maat

Rokende vulkanen, knalgroene jungle, koloniale steden en volop gave activiteiten: Ecuador heeft het allemaal. Ecuador is het kleinste land van Zuid-Amerika, maar de variatie is enorm. Bovendien is de traditionele Indiaanse cultuur er nog springlevend, dus je ontdekt ook kleurrijke markten, oude tradities en authentieke bergdorpen.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. René doet zijn uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter hij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef René je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Ecuador rondreis

Ecuador specialist René helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Ecuador rondreis, hij is ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je René altijd bereiken. Daarnaast geeft René je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Ecuador

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Ecuador en Galapagos op TrustpilotRondreis of Reviews