Duurzame reis Ecuador

Bekijk de favoriete reisroute door dit Zuid-Amerikaanse land van onze lokale reisexpert. Deze route van 21 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Ecuador reis 

Ecuador reizen op maat

In Ecuador vind je rokende vulkanen, knalgroene jungle, koloniale steden en volop gave activiteiten. Voor een varierende rondreis is Ecuador dé bestemming om naartoe te gaan. In onze voorbeeldreizen Ecuador kan je ideeën opdoen voor jouw reis. Onze lokale reisexpert René kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. René woont in Ecuador en kent de bestemming door en door. Gebruik zijn expertise om jouw reis naar Ecuador naar wens te maken. Bekijk onze Ecuador reizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Ecuador

De naam Ecuador is afkomstig van het Spaanse woord evenaar, want deze loopt door Ecuador. Het land staat bekend om de vele actieve vulkanen, het Amazonegebied en het Andesgebergte. Rondom de vulkanen vind je tevens veel warmwaterbronnen die door veel toeristen bezocht worden. Je kunt in Ecuador veel nationale parken bezoeken om al het natuurschoon te bewonderen. Bovendien zijn de Galapagos eilanden onderdeel van Ecuador. Om je reis extra bijzonder te maken, kun je een bezoek aan de Galapagos eilanden toevoegen aan je reis. 

Waar moet je nu op letten voor een duurzame reis? We hebben speciaal daarvoor een checklist voor duurzaam reizen samengesteld!

Ecuador met kinderen

In Ecuador vind je voor ieder gezinslid wat wils. Het land is kleurrijk en heeft een prachtige cultuur en natuur. Vanwege de verschillende klimaatgebieden in het land is Ecuador eigenlijk het gehele jaar goed te bereizen. Daarnaast kun je op de Galapagos eilanden veel wilde dieren spotten. 

Persoonlijke aandacht

Niet alleen voorafgaand aan de reis heb je persoonlijk contact met de lokale reisexpert. Ook tijdens je Ecuador reis is onze reisexpert makkelijk te bereiken via WhatsApp, telefoon en/of mail. In geval van problemen tijdens de reis kan er snel contact worden gelegd met de reisexpert. Zo sta je er nooit alleen voor!