Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Wij reisden met Better Places 3 weken door Ecuador. De hele reis was heel goed geregeld en logeerden we in mooie, goed gelegen en schone accommodaties. De lokale ontmoeting met de lokale nederlandse contactpersoon Rene gaf deze reis een extra leuk persoonlijk tintje. Ook vragen onderweg werden door hem heel vlot op gepakt.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

Ecuador reiservaringen koppel op uitzichtpunt

Meer Ecuador reiservaringen?

Benieuwd naar Ecuador reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen van een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Ecuador.

Plan jouw reis naar Ecuador

Ben je op zoek naar een bijzondere Ecuador rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met René, de reisexpert in Ecuador. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij René.

Reiservaringen Ecuador

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Ecuador op TrustpilotRondreis of Reviews.

Ecuador met kinderen

Wil je graag naar Ecuador reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Ecuador met kinderen.

Beste reistijd Ecuador

De beste reistijd voor Ecuador is erg verschillend en het ligt er maar net aan of je naar de kust, het Andesgebergte of het Amazonegebied in wilt. Lees meer over de beste reistijd Ecuador.