Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

Wat was het leukst aan Ladakh? Teveel om op te noemen! Met name – naast de “gewone” toeristische topics zoals het prachtige landschap, de aardige mensen, de tempelbezoeken, toch wel de snoepjes zoals bezoek aan moeder van een van de gidsen, en aan schoonzus van een van de chauffeurs: echt een kijkje in het leven van de doorsnee bewoner.

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

Ladakh reiservaringen

 

De lokale specialist Jan heeft de reis voor ons uitstekend georganiseerd. Daardoor konden wij volop genieten van onze vakantie zonder dat we met allerlei randzaken geconfronteerd werden. Vooral de contacten met de lokale bevolking hebben we als een pluspunt ervaren. 

Plan jouw reis naar Ladakh

Ben je op zoek naar een bijzondere Ladakh rondreis? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Jan, onze lokale reisexpert. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Jan.

Reiservaringen Ladakh

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Ladakh op TrustpilotRondreis of Reviews.

Ladakh met kinderen

Wil je graag naar Ladakh reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie gebied? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Jan, onze lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. 

Beste reistijd Ladakh

De beste reistijd voor Ladakh is in de maanden juni tot en met september, wanneer de passen open zijn. Lees meer over de beste reistijd Ladakh.