Madagaskar reisexpert

Reizen op maat samenstellen

Frank heeft jarenlange ervaring als specialist in Madagaskar. Een persoonlijke aanpak staat hoog in het vaandel: “Ik probeer reizen samen te stellen die anderen niet aanbieden”, zegt hij. “Ik ga graag van de gebaande paden af en zoek het avontuur op. Duurzaam toerisme vind ik ook heel belangrijk. Denk bijvoorbeeld aan dorpsbezoeken waarbij je echt contact maakt met de lokale bevolking, die bovendien kan profiteren van het toerisme. Ik woon in Antsirabe en stel reizigers altijd voor om een dagje extra te blijven. Dan pakken we onze mountainbikes en rijden we het platteland op. We bezoeken natuurlijke fenomenen als vulkaankraters, maar fietsen ook door de dorpen en bezoeken marktjes, scholen en kerkjes. ”

Reisexpert Madagaskar Jonas

Ontwerp je Madagaskar vakantie op maat

Dankzij haar afgelegen locatie heeft Madagaskar een unieke biodiversiteit. Zo’n 80% van alle flora en fauna komt alleen op dit eiland voor. De landschappen zijn bovendien heel divers. Door het centrum van het eiland loopt een bergrug met pieken van 2600 meter hoog. Bezoek zeker het Andringitra-gebergte, met prachtige valleien en granieten rotsen. Het oosten is de natte kant en daar vind je regenwouden en rijstterrassen Houd je van ruige landschappen, sla dan de kalkstenen messcherpe rotspartijen van de Tsingy zeker niet over. Je wandelt over hangbruggen door het spectaculaire landschap.

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Frank en Jonas, je Madagaskar specialisten, doen hun uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kunnen inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Jonas je wensen door en hij stuurt je een voorstel op maat.

 

Ondersteuning voor én tijdens je Madagaskar rondreis

Reisexperts Frank en Jonas helpen je niet alleen met het uitstippelen van je ideale Madagaskar rondreis, zij zijn ook je steun en toeverlaat tijdens de rondreis. Tijdens de reis kun je Frank en Jonas altijd bereiken. Daarnaast geven zij je tijdens de reis tips voor leuke restaurantjes en excursies.

Reiservaringen Madagaskar

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Madagaskar op TrustpilotRondreis of Reviews.