De ultieme Madagaskar vakantie

Bekijk de favoriete reisroute door dit Afrikaanse land van onze lokale reisexpert. Deze route van 26 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Madagaskar reis 


 

Reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de prachtige natuur in Madagaskar, een avontuurlijke self-drive wilt doen, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar luxe en relaxen. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw reis naar Madagaskar. Onze lokale reisexpert Frank kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Frank woont in Madagaskar en kent de bestemming door en door. Gebruik zijn expertise om jouw reis naar Madagaskar naar wens te maken. Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Madagaskar

Dankzij haar afgelegen locatie heeft Madagaskar een unieke biodiversiteit. Zo’n 80% van alle flora en fauna komt alleen op dit eiland voor. De landschappen zijn bovendien heel divers. Door het centrum van het eiland loopt een bergrug met pieken van 2600 meter hoog. Bezoek zeker het Andringitra-gebergte, met prachtige valleien en granieten rotsen. Het oosten is de natte kant en daar vind je regenwouden en rijstterrassen Houd je van ruige landschappen, sla dan de kalkstenen messcherpe rotspartijen van de Tsingy zeker niet over. Je wandelt over hangbruggen door het spectaculaire landschap. Kortom, maak je een rondreis door Madagaskar, dan ontdek je elke dag flora en fauna die je nergens anders ter wereld kunt zien.