Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

“Ken je het gevoel: ‘met je gat in de boter gevallen zijn’? Dat was het gevoel dat we regelmatig hadden. Onze lokale chauffeur was goud waard. Hij hielp ons met praktische zaken, maar speelde ook een rol als gids. Ook zorgde hij dat de check-in in de hotels en de nationale parken vlekkeloos verliep.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

De hele reis was bijzonder goed georganiseerd, alles klopte en er was werkelijk niets op aan te merken! Het enige nadeel is: het land is zo groot. Je kan in een paar weken maar een klein deel zien dus…….. wie weet gaan we nog een keer naar het noorden van Madagaskar!

Meer Madagaskar reiservaringen?

Benieuwd naar Madagaskar reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Madagaskar.

Plan je reis naar Madagaskar

Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Frank, de reisexpert in Madagaskar. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Madagaskar reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Madagaskar of de beste reistijd Madagaskar.

Reiservaringen Madagaskar

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Madagaskar op TrustpilotRondreis of Reviews.

Madagaskar met kinderen

Wil je een reis naar Madagaskar met kinderen maken? Dat kan! Onze lokale reisspecialist Frank heeft veel ervaringen met het organiseren van een familiereis in Madagaskar en kan jullie reis helemaal op maat maken. Of je nu wilt reizen in een hoger tempo, of liever wat vaker een rustdag neemt. Frank helpt jullie graag om de Madagaskar rondreis van jullie dromen samen te stellen.

Beste reistijd Madagaskar

De beste reistijd Madagaskar is in de maanden mei t/m september. In de maanden april, oktober en november kun je ook prima een rondreis Madagaskar maken. Lees meer over de beste reistijd Madagaskar.