Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”We hebben met een auto met chauffeur gereisd, en onze chauffeur reed niet alleen goed, hij was ook een perfecte gids! Hij heeft ons ontzettend veel verteld over het land en wist de beste plekken om onderweg te stoppen. Zijn toewijding was enorm, en het voelt alsof we er een vriend bij hebben.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Better Places is een echte aanrader! Ze zijn flexibel en betrouwbaar en komen alle afspraken stipt na. Ze zijn zorgzaam naar de klant toe en willen echt dat je het fijn hebt. Ze denken met je mee en komen desgewenst met alternatieven. Bovendien zijn ze goed betaalbaar, sterker, goedkoper konden we het zelf niet geregeld krijgen!”

Plan jouw reis naar Montenegro

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Montenegro? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Hayley, de reisexpert in Montenegro. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsreeks bij Hayley.

Reiservaringen Montenegro

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Montenegro op TrustpilotRondreis of Reviews.

Meer inspiratie voor een rondreis

Wil je nog meer inspiratie opdoen over een mooie reis, of zoek je verder dan de bezienswaardigheden van Montenegro? Lees het blog van Karlijn en haar reizen over de hele wereld en geniet van haar verhalen.

Beste reistijd Montenegro

Je plant je reis naar Montenegro het beste in het voor- of naseizoen. Zo vermijd je het drukke hoogseizoen en geniet je van prachtige landschappen. Hier lees je meer over de beste reistijd voor Montenegro.