Judith - Reisexpert Namibië

In 2013 nam Judith het besluit om 3 maanden als vrijwilliger aan de slag te gaan in Zuidelijk Afrika. Vele jaren later is ze hier nog steeds te vinden, Ze heeft tijdens haar vele jaren in zuidelijk Afrika veel kennis opgedaan over landen Namibië en is sindsdien een doorgewinterde reisspecialist voor Namibië.

zuid-afrika reisexpert

Ontwerp je Namibië rondreis op maat

Laat je inspireren door de voorbeeldreizen. Je kunt ook volledig je eigen programma samenstellen. Via het formulier reisvoorstel kun je een aanvraag doen. Zodra je het reisvoorstel hebt ingestuurd ontvang je binnen twee werkdagen een reactie. Judith doet haar uiterste best om het reisvoorstel zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw persoonlijke wensen. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij kan inspelen op je wensen.

Ontvang een voorstel op maat

Geef Judith je wensen door en zij stuurt je een voorstel op maat.

Voorstel op maat

Ondersteuning voor én tijdens je Namibië rondreis

Namibië specialist Judith helpt je niet alleen met het uitstippelen van je ideale rondreis, zij is ook je steun en toeverlaat tijdens de vakantie. Tijdens de reis kun je Judith te allen tijde bereiken per Whatsapp. Daarnaast geeft Judith je zijn eigen tips voor leuke restaurantjes en café’s tijdens je rondreis.

Je eigen Namibië rondreis
Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Namibië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Judith, onze lokale Namibië specialist. Ontvang vrijblijvend een reisvoorstel voor een Namibië reis op maat. Eerst meer inspiratie opdoen? Bekijk onze voorbeelden voor een rondreis Namibië  of de beste reistijd Namibië .

Iets te vieren?

Plan je je huwelijksreis, vier je een jubileum, of heb je een andere reden voor een bijzondere Namibië reis? Samen met Judith ontwerp je je individuele rondreis Namibië met net dat beetje extra. Zo wordt je reis onvergetelijk.

Better Places: écht contact met de lokale bevolking

Reizen is meer dan het verzamelen van sightseeingplekjes. Natuurlijk wil je de bekende hoogtepunten van Namibië zien. Maar wat je meemaakt op bijzondere plekjes waar weinig reizigers komen, dat blijft je meestal lang bij. Het zijn juist die onverwachte ontmoetingen die je een andere kijk geven op het land, de cultuur, de mensen en soms zelfs op je eigen leven! Door te werken met een lokale expert die ervaring heeft met reizigers maar ook beschikt over veel lokale kennis, krijgt je reis zo’n extra dimensie.

Reiservaringen Namibië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Namibië op Trustpilot of Rondreis.