Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”Veel organisaties bieden een rondreis aan door Namibië, maar door de overnachtingen op prachtige plekken werd deze reis extra bijzonder. Better Places doet zijn naam eer aan: elke accommodatie lag op een unieke plek en straalde een bijzondere sfeer uit. Je voelde je er meer dan welkom na een lange, stoffige dag.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

''Eén van de mooiste ervaringen was bij de kleinschalige Zebra River Lodge, niet ver van de Fish River Canyon. De eigenaar vertelde ons dat de zebra’s ’s avonds om half elf naar de waterpoel komen”, vertelt Joke. “Dat zal wel, dachten wij. Maar om tien uur zaten we op ons balkon en hoorden we in de verte opeens het geluid van hoeven. Dat was een kippenvelmoment: de zebra’s kwamen echt! We gingen bij het water zitten en we hoorden het gesnuif en hoefgeschraap van de zebra’s in de struiken. Toen kwam de eerste tevoorschijn en hij liep naar het water. Echt magisch. Uiteindelijk stonden er een stuk of tien zebra’s te drinken.”

Meer Namibië reiservaringen?

Benieuwd naar Namibië reiservaringen van andere reizigers van Better Places? Lees hieronder de reiservaringen een aantal reizigers die een rondreis gemaakt hebben door Namibië.

Plan jouw reis naar Namibië

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Namibië? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Judith, de reisexpert in Namibië. Zij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtsreeks bij Judith.

Reiservaringen Namibië

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Namibië op TrustpilotRondreis of Reviews.

Namibië met kinderen

Namibië is een geschikt land voor een vakantie met het hele gezin. Met de familie kan je na de mooiste bezienswaardigheden bezoeken en het echte Namibië leren kennen. Judith, de lokale reisspecialist van Better Places voor Namibië, stelt graag een mooie rondreis samen voor het hele gezin. Bekijk hier een voorbeeld van een familiereis!

Beste reistijd Namibië

De beste reistijd is van half april tot half december, maar het tussenseizoen in januari en maart zijn ook goed geschikt voor een rondreis. Lees meer over de beste reistijd Namibië.