Beste verre reizen specialist

Met het prachtige cijfer van een 9,3 is Better Places opnieuw verkozen tot beste reisorganisatie. Dit cijfer is een gemiddelde wat reizigers hebben gegeven naar aanleiding van de reis die ze met ons maakten.

”De vakantie begon vanaf het moment dat Paul, onze chauffeur, ons kwam ophalen. Alles was perfect georganiseerd. Alle accommodaties waren prachtig met een echt Afrikaans gevoel. We werden overal heel hartelijk ontvangen verwelkomd. Van tevoren bedenk je wat je zult zien: olifanten, leeuwen, giraffen, antilopen, chimpansees en gorilla’s. En we hebben al die dieren gezien!. Paul liet ons de mooiste plekjes zien en was erg geduldig met elk “foto momentje”. Maar Oeganda biedt nog meer: vrouwen in kleurrijke kleding, kinderen die langs de kant van de weg zwaaien. We willen graag terugkomen naar Oeganda.”

Lees hieronder meer reiservaringen met Better Places.

”Zeer goed georganiseerde reis door Oeganda. Zoveel te zien, zulke aardige mensen. Onze uitstekende gids en chauffeur Paul bracht ons van Entebbe naar Lake Bunyonyi en naar de prachtige nationale parken Queen Elizabeth en Murchison Falls. Het meest opwindende was de Chimpansee Tracking in Kibale National Park. Van het westen tot de prachtige bergen in het oosten van Oeganda. Vooral het bezoek aan de veemarkt in Kotido was zeer interessant. De bergen bij Kapchorwa zijn erg mooi en zeker een bezoek waard. Uganda is een fantastische bestemming.”

Plan jouw reis naar Oeganda

Ben je op zoek naar een bijzondere rondreis door Oeganda? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met Sander, de reisexpert die er jaren heeft gewoond. Hij maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk onze voorbeeldreizen of vraag een reisvoorstel aan, rechtstreeks bij Sander.

Reiservaringen Oeganda

Bekijk meer reiservaringen van reizigers die op reis gingen naar Oeganda op TrustpilotRondreis of Reviews.

Oeganda met kinderen

Wil je graag naar Oeganda reizen met kinderen en ben je op zoek naar een bijzondere familiereis door dit mooie land? Bij Better Places plan je je hele reis in overleg met een lokale reisexpert, die ervaring heeft met het organiseren van reizen met kinderen. Je maakt je reis helemaal op maat, dus je trip is altijd uniek. Bekijk hier onze voorbeeldreis Oeganda met kinderen.

Beste reistijd Oeganda

Hou voor de mooiste Oeganda ervaring rekening met de beste reistijd. De beste reistijd voor Oeganda van december t/m februari, en mei t/m september. Ook in de andere maanden kan je prima reizen door Oeganda. Lees meer over de beste reistijd Oeganda.