De ultieme Oeganda vakantie

Bekijk de favoriete reisroute door dit Afrikaanse land van onze lokale reisexpert. Deze route van 28 dagen is gebaseerd op zowel eigen ervaringen, als op de feedback van onze reizigers. Een reis naar bijzondere plekken met unieke excursies en overnachtingen in kleinschalige hotels en lodges middenin de natuur. Zo lever je een bijdrage aan natuurbehoud én heb je een onvergetelijke vakantie.

Bekijk de ultieme Oeganda reis 

Reizen op maat

Of je nou wilt genieten van de prachtige natuur in Oeganda, een avontuurlijke route met chauffeur wilt doen, met kinderen op stap bent of op zoek bent naar de gorilla's. In onze voorbeeldreizen kan je ideeën opdoen voor jouw reis naar Oeganda. Onze lokale reisexpert Sander kan je helpen jouw ideale reis samen te stellen, volledig gepersonaliseerd. Sander heeft jaren in Oeganda gewoond en kent de bestemming door en door. Gebruik zijn expertise om jouw reis naar Oeganda naar wens te maken. Bekijk onze voorbeeldreizen om inspiratie op te doen en ontwerp je eigen reis, helemaal op maat.

Over Oeganda

Oeganda is een land met enorm veel mogelijkheden voor een onvergetelijke reis. Met een Oeganda rondreis kun je genieten van veel verschillende soorten wildlife. Sta oog in oog met gorilla’s, ontmoet chimpansees en zie de koning van de jungle, de leeuw, in zijn natuurlijke leefomgeving. Ook vind je in Oeganda enorme meren, watervallen en talloze natuurparken. Oeganda is extra bijzonder vanwege haar diverse culturen. Hierdoor tref je in elke regio weer andere gebruiken en tradities aan. Met recht noemde Winston Churchill het land ooit 'de parel van Afrika'. Laat je verrassen!